ZTC

Poznato riječko šetalište Molo Longo jučer je bilo mjesto najljepše energije, plemenitih želja i dobrih djela. Naime, jučer se održao prvi u nizu događanja kojima će se ukazati na pomoć onima kojima je potrebno, a Riječani su  pokazali veliko srce i uvijek dobre namjere. 

Rijeka sreće“ prvi u nizu budućih projekata, koji će građanima osim zabave omogućiti i aktivno sudjelovanje u pomoći onima kojima je pomoć neophodna u našem gradu, agencija WeMove donirat će dio prikupljenih sredstava udruzi Rijeka 21 za opremanje glazbene sobe.

Najljepše nebo iznad najljepšeg grada….. 😍❤ #Rijekasrece

Objavljuje Stilueta u Subota, 23. ožujka 2019.

Mila Čuljak, predsjednica udruge Rijeka 21 izrazila je zadovoljstvo toplim odazivom zajednice i potporom radu njezine Udruge. Muzikoterapija, koja će se izvoditi u novoopremljenoj glazbenoj sobi, pomaže osobama sa sindromom Down ostvariti njihov potencijal. Glazba je, poput pokreta, univerzalan jezik te djeci sa sindromom Down pomaže kod komunikacije i izražavanja, a isto tako ih kao i svih nas, opušta i zabavlja.

Proljetna noć u Rijeci bila je izrazito emotivna, pozitivna i inspirativna čemu svjedoče i fotografije našeg Ivora Mažara.


Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE