KRISTINA ERCEGOVIĆ serijska je poduzetnica, njezino je ime poznato javnosti što kroz rad, intervjue, poznate projekte među kojima se svakako ističe poznati  BUSINESS CAFE.

Kristina je pronašla svoj način kako da istovremeno bude realna u domaćim poduzetničkim ne/prilikama, ali i da svojim glasom bude glas pozitivnog poduzetničkog duha što znamo da danas nije uvijek lako. Stoga me zadnja knjiga “Najjači si kad si svoj” posebno zaintrigirala. Naslov me odmah pridobio, plus ilustracija Kristininog sina na naslovnici koja daje neki poseban pečat, ova se knjiga brzo našla na mom “must read” popisu!

U jednom razgovoru za Stiluetu, prije nego sam pročitala knjigu Kristina nam je otkrila:

“Ključ je u radu NA biznisu ne U biznisu. Budući sam i sama izgorila dva puta i izvukla se iz operative prodala dva od tri biznisa, pomogla mnogima da to učine, u knjizi pokazujem kako. Kako raditi manje i pametnije i voditi kvalitetniji i ispunjeniji život i kroz posao doprinositi svijetu oko sebe. Ne samo imati profit nego i utjecaj i radost i osjećaj ispunjenosti jer kako je Tony Robbins rekao “Uspjeh bez osjećaja ispunjenosti je potpuni promašaj.”

Sada, nekoliko mjeseci nakon što sam knjigu pročitala, a više od godinu dana otkad je ova izjava osvanula na Stilueti moram svjedočiti da je upravo tako.

Smisao posla nije da zavlada našim životom i da zavlada nama već da bude dio našeg života i našeg vremena, našeg bića na najljepši mogući  način.

Da nas upotpuni, da nas uzdigne, da  pomogne i nama i drugima, no ponekad se nevješto spotaknemo u obaveze i vremenske okvire i dogodi se preokret. Odjednom nismo više sretni, nema pokretačne energije, nema snova samo moranja i moranja… 

Ova knjiga govori o ljudskoj strani biznisa i odličan je vodič ne samo za poduzetnike već za sve koji su svjesni da radom na sebi postižemo bolje i više.

Ova knjiga odgovara na brojna pitanja, konkretno i bez zavrzlama, daje  primjere i moram istaknuti da je velika prednost što ju je pisala poduzetnica koja radi u okvirima Lijepe naše te zna s kojim se svi mi prilikama i neprilikama susrećemo.

Poduzetništvo je jedna velika avantura, puna uspona i padova koji postaju lakši kad osjećamo da nismo sami i da nas netko razumije. Kristina razumije.

Ona je sve to prošla i sada kroz svoju knjigu progovara, savjetuje, nadahnjuje kroz jasnu poruku: Najjači si kad si svoj. I ima pravo. Biznis od nas ne smije učiniti krute jedinke, nešto što nismo.

Ono što jesmo trebamo spoznati i prepoznati i pustiti prema van.

Onda smo svoji. Onda smo pobjednici u svakoj situaciji. Poslovnoj i životnoj.

I za kraj, izdvojit ću jedan odlomak iz knjige koji me se posebno dojmio (stranica 20):

Postoje čarobnjaci u našim životima. Nije bitno koliko su se dugo i u kojem obliku i vrsti odnosa zadržali u njima… Bitno je da su u nama ostavili neizbrisiv trag i potaknuli nas da budemo bolji. .. Nakon susreta s našim čarobnjacima mi više nismo isti bez obzira s kim i kako poslije živimo svakodnevni život…

Hvala svim mojim čarobnjacima! Kristina, i ti si čarobnjak! 

Uživajte u čitanju, javite mi dojmove, imam i dobre vijesti!

Darujemo čak 5 knjgia s posvetom!!! Morate nam se javiti putem maila redakcija@stilueta.net te napisati zašto mislite da ja ova knjiga idealno štivo ovoga lipnja za vas! 5 čitatelja/čitateljica dobit će “Najjači si kad si svoj” na svoju kućnu adresu, vaše mailove čekamo do 08.lipnja,  a imena sretnih dobitnika objavljujemo 09.lipnja! 

Na dnu službene internernetske stranice možete ispuniti obrazac i preuzeti besplatno prva tri poglavlja knjige NAJJAČI SI KAD SI SVOJ!


Pripremila: Marija Mažar