skip to Main Content
MENU
STAV JE U MODI – TOP 5 BLOGERICA

STAV JE U MODI – TOP 5 BLOGERICA

Fenomen modnih blogova unatoč brojnim očekivanjima ne jenjava. Svakoga dana otvara se stotine novih blogova u kojima glavne junakinje svojih online adresa pišu o modi, fotografiraju se, iznose svoju inspiraciju i tako dalje… Motivi se razlikuju: slava, besplatna odjeća, želja za poslom u modnom biznisu, a iako možemo imati dobro ili loše mišljenje, činjenica je da uz dozu mudrosti, strpljenja i autentičnosti mnoge djevojke vrlo hrabro istupaju prema van i uspijevaju u svojim zamislima. No, ne treba smetnuti s uma da blog počinje kao hobi koji zatim prerasta i u neku vrstu obavezu ukoliko čitanost rapidno raste i tu se dogodi neka prirodna selekcija, fanovi ili prepoznaju originalnost i stil ili se osjeti ona umjetna doza, namještenost, krivi motivi..

Naša tema nisu savršene blogerice bogatih ormara i savršenih streetstyle fotografija. Naša tema su one uistinu hrabre djevojke i žene, tzv. plus size modne blogerice koje u igri mode uživaju neopterećeno  i opušteno, a svoje dobre vibracije šire preko svojih postova. 

Materijalističko društvo opsjednuto materijom umjesto emocijom, ove su nas blogerice podsjetile da je moda igra, da nas ne odaje što nosimo već kako nosimo i  da mi nismo ono što imamo na sebi već ono što krijemo u sebi.

Budite iskreni, svoji i dosljedni, to je uvijek u modi. Kod ovih djevojaka osjetimo samopouzdanje, uživanje u sebi i modi i zato su nam odlične!

GABIFRESH.COM

Gabi Gregg blog je pokrenula 2008. kao hobi, vođena ljubavlju prema modnim  novinarstvom.  “Ignore fashion rules”  njena je mantra, a ono najzanimljivije je da je hobi prerasta o  u uspješan poslovni projekt, a Gabi ostvaruje zavidne modne suradnje s brendovima i medijima.http://gabifresh.com/

http://gabifresh.com/

 JAYMIRANDA.COM

I Jay Miranda blog je pokrenula 2008. godine, ova majka, osim mode, rado piše o majčinstvu i uređenju doma, a kad govorimo o njezinom stilu vrlo je otvorena modnim igrama i rado riskira. “My blog covers fashion from a plus-size perspective. I love my body”  I to svakim novim postom dokazuje, bravo!

http://www.jaymiranda.com/

http://www.jaymiranda.com/

LEBLOGDEBIGBEAUTY.COM

Stephanie Zwicky još je jedna žena sa stavom i izvrsnim modnim ukusom. “Style is not a size but an attitude” navodi ova blogerica na svojoj modnoj oazi, a mi potpisujemo! Model, blogerica, komičarka sa svojih 36 godina apsolutna uživa u svom životu i naravno – sebi…

http://www.leblogdebigbeauty.com

http://www.leblogdebigbeauty.com

CURVYGIRLCHIC.COM

Alisson Teng modni je blog pokrenula 2009.,  s ciljem da se poveže s plus size blogericama koje dijele istu strast prema modi i šopingu. Ne samo da je uspjela u svojem naumu već je njezin blog postao jako popularan u kratkom vremenu.

http://www.curvygirlchic.com/

http://www.curvygirlchic.com/

FRANCETAJOHNSON.COM

Franceta ima 22. godine, grafička je dizajnerica i velika ljubiteljice mode, na svom mlogu progovara vrlo duhovito često ističući misao “try on anything no matter the size”, zapažena od strane medija, ova djevojka ima svoj stil i modni izričaj koji je gušt gledati.

http://blog.francetajohnson.com

http://blog.francetajohnson.com

Facebook KOMENTARI

Back To Top