ZTC

Jedna sam od onih žena koja voli cipele i uvijek ih imam nedovoljno. Dakle, spadam u većinu 😀 Tenisice sam uvela u svoj život usporedo s majčinstvom kad sam shvatila da će mi za malim i brzim nožicama biti brže trčati u adekvatnijoj obući, bila je to jedna od onih mudrih predaja i imala sam pravo, naravno. No, kako putem Stiluete pratim što se događa, pripremam, objavljujem tekstove, gledam fotografije, obilazim izloge, u zadnje vrijeme sve češće mi tenisice okupiraju pažnju. Bojama, detaljima, dizajnom, hvatam samu sebe kako ih gledam i kombiniram no onda odustanem i s velikom radošću, a kasnije i grižnjom savješću “Što je meni ovo trebalo” priuštim si novi par – pogađate – cipela.

No, jedne tenisice su me pridobile na prvi pogled, a zatim sasvim osvojile na prvi korak. Riječ je o brandu HÖGL, svidjela mi se prvo puna peta, zatim boja i vezice. Očarale su me. No, sve je to bilo ništa kad sam osjetila lakoću koraka i mogućnost da ih uklopim u svaki styling. Sada mogu u istoj obući odvesti djevojčicu u vrtić i zatim odjuriti na neki biznis casual sastanak. Obožavam ih!

Lijepe su i funkcionalne, drugačije, dovoljno sportske, a dovoljno moderne. Sporska elagancija na glamurozan način, moram priznati to me osvojilo. Uz vrhunski dizajn ove tenisice imaju i ono po čemu se Högl posebno ističe, a to su pažljivo dizajnirani kalupi i kvalitetna mekana koža koji jamče udobnost pri svakom koraku.

Više od sedamdeset godina iskustva u proizvodnji obuće, uporaba najnovijih tehnologija, brižljivo odabirani materijali, sve to ovaj brand čini modernim, ali i kvalitetnim i savršenim odabirom za žene koje su u pokretu. Osjećaj ugode uz lijepi dizajn, savršen je spoj zbog kojeg su ove tenisice pronašle mjesto među mojim favoritima ovog proljeća. Izgledaju dobro i ja se osjećam dobro dok jurim kroz dan, savršeno!

Foto: Ivor Mažar                                                   Pripremila: Marija Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE