ZTC

Čista znatiželja jedne jesenske večeri navela nas je da nakon što smo uočili svjetla na nogometnom igralištu NK Orijenta tamo i zastanemo te pogledamo o čemu se radi. Tada nismo ni slutili da ćemo otkriti jednu odličnu novu modnu priču.

MONDO UOMO WINTER 2018

Predstavljamo novu kolekciju za modernog i urbanog muškarca! Posebno hvala HNK Orijent 1919 čiji smo ponosni sponzor! Dečki su pružili nezaboravnu partiju u novoj Mondo Uomo kolekciji koju je zabilježio Filip Grzincic Photography

Objavljuje MONDO UOMO u Nedjelja, 11. studenoga 2018.

 

Sada kada je i ta modna priča ugledala svjetlo dana mi smo vam odlučili malo više otkriti o svemu i stoga smo razgovarali s vlasnikom riječkog butika Mondo Uomo koji se nalazi u Tower Centru, Miroslavom Novačićem.

Miroslav kao vlasnik butika, Filip Gržinčić kao jedan cijenjeni riječki fotograf i nogometaši NK Orijenta, ovo se čini kao savršeni recept za uspješnu modnu kampanju. No uz to savršen recept je i način na koji pristupaju svakoj kampanji, individualno i uvijek s ciljem da donese nešto novo i da bude nivo iznad.

“Ovaj put nisam ja došao na ideju već moja bolja polovica, a kako se NK Orijent nalazi na Sušaku i mi smo nedaleko od njih to nam je zvučalo kao super ideja. NK Orijent nam je svojim nizom uspjeha zapeo za oko i činilo se kao savršen spoj nogometa i mode. Išlo nam je na ruku da su sadašnji direktori Saša Matijaš i Marinko Koljanin modno osviješteni muškarci pa smo sve vrlo lako dogovorili”

Dućan koji je Riječanima poznat kao kvalitetan te kao visoka moda za muškarce, a tu nam činjenicu i potkrepljuje mnogo zadovoljnih klijenata ovaj spoj sporta i mode nam je stvarno super ideja, privlači čak i one muškarce koji ne vole shopping, fotograf Filip Gržinčić je odlično odradio posao, a s time se slaže i Miro.

“Za Filipa imam samo riječi hvale. Dokazao se prvom kampanjom, dovoljne su mu smjernice i ja se dalje ne želim petljati u njegov posao jer znam da on od svakog traži maksimum, a sve što radi, radi sa srcem i ljubavlju. P.S. Bukirali smo ga i za nadolazeće kampanje u 2019. godini.” 🙂

No za dobro kampanju potrebni su i dobri modeli, a njih je ovaj put bilo podosta, čak 11 nogometaša (Miroslav Iličić, Dino Mandić, Luka Čanković, Vedran Gerc, Jakov Mioč, Zvonimir Jergović, Ivor Weitzer, Mateo Monjac, David Andrić, Antonio Leskur, Ivan Bijelić)

Ivor Weitzer
David Andrić
Mateo Monjac
Vedran Gerc
Antonio Leskur
Dino Mandić
Dino Mandić
David Andrić
Ivan Bijelić
Antonio Leskur
Zvonimir Jergović
Miroslav Iličić
Luka Čanković
Jakov Mioč
Jakov Mioč
Ivor Weitzer
Vedran Gerc
Miro Iličić
Ivan Bijelić
Zvonimir Jergović
Mateo Monjac

“Nogometaši NK Orijenta su disciplirani, mladi i odgovorni dečki. Volio bih da sam i ja bio takav u njihovim godinama, hahah. Iako ih je bilo 11 nikad lakše im nismo pronašli kombinacije koje će nositi i s obzirom na dobru organizaciju nikad lakše nije bilo odraditi kampanju iako smo strijepili zbog vremena. Sve pohvale dečkima, stvarno su bili profesionalni, a vidjelo se i na njima da uživaju.”

Dakle, sve je prošlo savršeno, od modela do fotografa!

“Da na snimanju je sve prošlo 100% korektno i bolje od očekivanog. Filip i ja se poznajemo još od srednjoškolskih dana dok smo visili ispred tadašnje Riječke banke, a to smo konstatirali dok smo razvijali ideju na kavi. Čak je bio i kod mene na nekom ludom partiju na koji sam ja zaboravio. Jako mi je drago da nas je posao opet vezao i nadam se da ćemo surađivati dugi niz godina.”

Mondo Uomo idealan kupac je onaj koji izaĐe iz butika s osmijehom i vrati nam se opet s punim povjerenjem.

Miroslav je i sam odradio jednu kampanju, spletom okolnosti i priznaje da mu je bilo malo naporno i da ne planira uskoro pod svjetla reflektora bar narednih pet godina.

“Nikad se ne zna, možda me opet situacija natjera, ali za kraj želio bih se zahvaliti svima koji su dali svoj obol u prezentaciji nove kolekcije i također i vama, vjernoj Stilueti koja od početka prati svaki naš korak.”

📢We are not done yet !!!!!!!!📢Second part on THE way !!!!#mondouomo #towercentarrijeka #mensfashion #menlook #menwithstyle #casualstyle #elegant #rijeka #wintercollection #menscorner #menfashion #menswear HNK Orijent 1919 HNK Orijent 1919 – Nesluzbena stranica

Objavljuje MONDO UOMO u Srijeda, 14. studenoga 2018.


Foto i video: Filip Gržinčić

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar