skip to Main Content
MENU
Spoj mode i plesa – izložba “Change”

Spoj mode i plesa – izložba “Change”

Book caffe Dnevni boravak u Rijeci ugostio je jučer, 23.01.2016., posebno otvorenje  izložbe koje je okupilo velik broj zainteresiranih, a spoj mode i plesne umjetnosti oduševio je sve prisutne. Riječka dizajnerica Andrea Anić (Andy’s stuff) nedavno je u Beogradu predstavila novu kolekciju Change koja iza sebe krije jedinstvenu priču ispričanu kroz pet haljina.

IMG_9602

IMG_9698

Marija Mažar, Andrea Anić, Adriana Karuza

IMG_9569

Maja Škufca

Nisa Hrvatin

Nisa Hrvatin

Change prati osobnu promjenu, priča utemeljena na pobjedi pozitive, životne strasti i sreće koja uvijek pronađe način i kristalizira se prvo u nama, a zatim oko nas, u događanjima koja nas prate, u ljudima koje okupljamo, svojim istomišljenicima. Promjenu su savršeno predstavile članice plesne skupine Flame koje su plesnom interpretacijom na pjesmu Darka Rundeka držale neizvjesnost i očarale sve prisutne. Velik doprinos dala je i vizažistica Romana Poropat koja je istakla kako je vrlo studiozno pristupila ovom make up-u kako bi se uklopio u viziju same dizajnerice.

IMG_9644

IMG_9651

Topla atmosfera, spontanost, odlična energija, otvorenje izložbe jedne od najperspektivnijih domaćih dizajnerica proteklo je u savršenom tonu, a svi zainteresirani izložbu koja uključe početne skice kolekcije, fotografije revije u Beogradu, fotografije snimljene u Dnevnom boravku izložbu mogu pogledati do 06.02.2016. Preporučamo!

ANDY’S STUFF BY ANDREA ANIĆ

IMG_9637

IMG_9583

Facebook KOMENTARI

Back To Top