ZTC

Zima je idealno vrijeme za dodatnu njegu kože, posebice kada se radi o rukama koje su neprestano izložene hladnom vjetru, snijegu i kiši. Istražili smo koje su nas kreme za ruke u posljednje vrijeme razoružale svojim kvalitetnim sastojcima, praktičnom i ujedno neodoljivom ambalažom te mirisom koji se zadržava dugo nakon nanošenja. 

Započet ćemo sa hvaljenom Tinkturinom kremom St. John, koja se već mjesecima nalazi u našoj kozmetičkoj torbici, a kupujemo je u zalihama. Predstavlja savršen proizvod za regeneraciju ispucale kože, ali i svakodnevnu njegu.

                                  

Jedan doista poseban proizvod nedavno smo otkrili u limitiranoj kolekciji BIO BAZE pod nazivom Liquid silk cream  i možemo potvrditi da osjećaj koji pruža doista jest svilenkast. Ono što ga izdvaja od ostalih proizvoda je zanimljiva gusta tekstua tj. koncentrat koji instantno hrani vašu kožu i njeguje, a divan osjećaj ostaje satima…

 

L’ Occitane proizvodi na mojoj su listi želja svakog rođendana i Božića. Priznajem, obožavam lijepu ambalažu, a njihove kreme za ruke definitivno zadovoljavaju taj “kriterij” – šarmantne, simpatične te ujedno kvalitetne. Što više možete poželjeti?

                             

Lush proizvodi poznati su po svojim prirodnim sastojcima i ručnom izradom. Kraljica između brojnih prepara za njegu ruku je upravo krema Helping hands koju sam imala prilike isprobati i oduševiti se.

                            

Brend Ziaja brzo se probio na tržištu novim proizvodima, zanimljivom minimalističkom ambalažom te kvalitetom proizvodima.  Miris kokosa koji traje satima definitivno je glavni adut ove divne kreme za ruke!

                                           

Poznati brend Afrodita vodeći je u njegi tijela i lica, pa tako nije čudno da se upravo njihova krema za ruke od kamilica našla na ovome popisu. Ukoliko ste ljubiteljica nježnog mirisa i glatkog osjećaja na rukama ovo je odličan proizvod!

AFRODITA

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari