skip to Main Content
MENU
Soundset Trsat i Medicinska škola Rijeka u plemenitoj akciji povodom blagdana

Soundset Trsat i Medicinska škola Rijeka u plemenitoj akciji povodom blagdana

Vrijeme blagdana je vrijeme darivanja. Ovog Božića zajedno proširimo krug najdražih!

Ekipa sa Soundset Trsata i učenici Medicinske škole u Rijeci, uz vašu pomoć, postaju vilenjaci koji će uljepšati Božić klincima svih uzrasta u Domu za nezbrinutu djecu na Potoku i u Lovranu.

835 učenika i 100 djelatnika Medicinske škole u Rijeci sudjelovalo je u prikupljanju materijala potrebnog za izradu  1000 kom stiropornih kuglica za bor, a 250 učenika je kroz dva vikenda izradilo i ukrasilo  kuglice za koje će skupljati dobrovoljni prilog na tri lokacije: Korzo, Tower centar i Zapadni trgovački centar. Novac će se donirati Domu I.B.Mažuranić.

Soundset Trsat  je s učenicima posjetio Domove te od djece i teta zapisao želje i potrebe, skromne liste želje svakog pojedinog djeteta kao i popis potrebitih stvari objaviti ćemo na FB stranici Soundset Trsata.

Soundset Trsat pozivat će slušatelje / građane da odabru poklon s liste i donesu ga na Radio Soundset Trsat, Zvonimirova 20A! Mi ćemo se pobrinuti da svaka želja bude ispunjena dječjim osmijehom.

Soundset Trsat pozivatiće građane također da posjete tri lokacije na kojima će učenici Medicinske škole dijeliti kuglice koje su sami izradili i za koje će prikupljati dobrovoljne priloge.

Postanite i vi vilenjaci Soundset Trsata & Medicinske škole Rijeka! Odazovite se akciji jer dobro je činiti dobro! Akcija traje do 20.12. 2015. Sve informacije čekaju Vas na FB stranici Soundset Trsata kao i u našem programu!

Donosimo radost u srce svakog djeteta!

Soundset Trsat & Medicinska škola Rijeka (u suradnji s vilenjacima)♥

SOUNDSET TRSAT

Facebook KOMENTARI

Back To Top