ZTC

Modne teme na Stilueti najčešće se dotiču ženske populacije, no od nedavno smo posvetili čitavu rubriku upravo muškarcima. Današnji članak tako govori o modnom savjetniku muškaraca,  butiku za muškarce Mondo Uomo smještenom u riječkom Tower centru.

Butik  prati trendove  iz sezone u sezonu te donosi široku ponudu kako biste pronašli sve za casual i svečane prilike. Nedavno je predstavljena nova jesen/zima kolekcija koja još jednom slavi Mondo Uomo muškarca kao svjetskog čovjeka dotjeranog i odmjerenog baš u svakoj prigodi. Filip Njegovan utjelovio je ulogu Mondo Uomo modela i savršeno dočarao stil modernog muškarca koji zna što želi, bira samo najbolje i drži do svog izgleda. Stilovi su upotpunjeni Kypers naočalama, a video kampanje potpisuje Igor Lalić.

Nova kolekcija u poznatu oazu muškog stila donosi preko 20 novih modela kaputa izrađenih od 100% vune s velikim udjelom kašmira te moderne zimske jakne i parke otporne na kišu i vjetar. U ponudi su veste od kvalitetnih materijala kao što su pamuk, kašmir i vuna te košulje i hlače od pamuka. Muški butik brine o svojim kupcima te su na raspolaganju sve veličine, od standardnih do XXL.

Važno je istaknuti da su svi modeli dostupni u širokom rasponu boja i brojeva što će vam omogućiti da s lakoćom pronađete nešto baš po svom modnom ukusu.  Sigurno ste više puta čuli kako nas odabir cipela odaje, u Mondo Uomu potražite i modele cipela, a najveći model je 50.

Do kraja tjedna, 05.11.2017., traje super akcija na parke, iskoristite čak 30% popusta na gotovinsko plaćanje.

Pozivamo vas da čim prije posjetite već poznatu adresu na kojoj stanuje muška moda, zavirite u brojne novitete i priuštite si dobar shopping, Mondo Uomo nalazi se nalazi se na trećoj etaži Tower centra u Rijeci te je svojim kupcima na raspolaganju svakodnevno, od 09:00-21:00h.


Izvor: Mondo Uomo 

Fotografije: Ivor Mažar

 

Vaši komentari