ZTC

Tv Istra jučer je u Pazinu proslavila još jednu uspješnu godinu, a priliku da čestitaju nisu propustili brojni partneri, prijatelji, suradnici i kolege. Iznenađenja, lijepih i emotivnih trenutaka nije nedostajalo, naime ekipa televizije gostima je pripremila pravu poslasticu i kroz odličan koncept predstavila kako nastaju emisije koje se pronašle put  do gledatelja Istre, Kvarnera, ali i šireg područja! 

Bila je to prilika da gosti i prijatelji TV Istre dožive kreativnost, kvalitetu, strast i emociju, osobine koje krase ovaj radišan i uspješan tim, a bilo se lijepo prisjetiti i svih trenutaka i inovacija koje su obilježile 2017. godinu. Tako je ovaj medijski tim izašao iz okvira TV ekrana, dnevni boravak na WMF, novi vizualni identitet i prepoznatljiv hashtag #pustimedagledam te nove emisije samo su najava mnogih dobrih inicijativa koje nam TV Istra najavljuje za 2018. godinu te naglašavaju kako će biti i dalje pokretači promjena!

Čestitamo još jednom na svim uspjesima i događanju koje je bilo kruna svega odrađenoga, a mi obećajemo kako ćemo i dalje pratiti sve novitete ovog perpektivnog i omiljenog medija!

TV Istra – puno više od televizije ♥

 

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari