ZTC

Dnevno odgovaramo na upite po pitanju preporuka mjesta u Istri, Rijeci, pa čak i Zagrebu, pitate nas za savjete u vezi beauty tretmana, a u zadnje vrijeme dopisivali smo se i oko nekih ozbiljnih stavki koje se tiču domova i eto zadnje – automobila.

Ovo nam je bio jedan zanimljiv trenutak jer činjenica je da žene i muškarci ne kupuju automobile na isti način. Postavljamo drugačija pitanja i na kraju naša vizija je sasvim drugačija, kupujemo emotivno. Ne kupujemo lim, ime branda, kupujemo priču i iskustvo. Možemo zamisliti kako nas automobil vodi u neke nove obiteljske avanture, možemo zamisliti i kako s prijateljicama konačno odvajamo dan za sebe, možemo zamisliti i kako djecu puštamo baka servisima i konačno sa suprugom idemo na solo vikend.

A za sve to, treba nam On.

Pouzdan, siguran, atraktivan partner koji će nas voziti danima mogućnosti i lijepih trenutaka.

U riječkom Porsche Inter Autu zapazili smo novog ljepotana iz Škoda obitelji. Njegovo ime je Karoq. Sigurnost i udobnost na visokom nivou te je premijerno prvi Škodin automobil s digitalnom instrumentalnom pločom s mogućnošću individualnog programiranja. Karoq nudi pomoć pri parkiranju (i na ženskom licu zatitra osmijeh), detekciju vozila u mrtvom kutu te po potrebi samostalno koči uz City funkciju kočenja kojom raspolaže.

Ovaj kompaktni SUV donosi Škodu u jednom novom, osvježenom, izdanju, automobil okrenut ženskoj populaciji i obitelji vrlo je brzo zaintrigirao javnost svojom pojavom i funkcijama, dobar je spoj dobivenog i uloženog i sigurno je automobil koji će se uklopiti u dan jedne urbane žene. Stvoren za uspomene. Stvoren za avanturu.

Stvoren za sretne trenutke. Stvoren za dječju pjesmu i ženski smijeh. Stvoren za put ka novim poslovnim uspjesima.

Stvoren da  svojoj vlasnici olakša i uljepša dane. Karoq.

U serijsku opremu vozila uključen je CLIMATRONIC – dvozonski klima uređaj s el. Regulacijom, FRONT ASSIST – radarski nadzor prostora ispred vozila, LIGHT AND RAIN ASSIST – automatska kontrola i COMING HOME funkcija svejtala, SUNSET – dodatno zatamljenje stražnjih stakala vozila, 2 svjetla za čitanje sprijeda, automatsko otključavanje u slučaju sudara, električno namjestiva, grijana, preklopiva i zaslonjiva vanjska zrcala, parkirni senzori sprijeda i straga kao pomoć u parkiranju,  privatni sustav za poziv u nuždi – Ecali, Simply Clever paket kao i brojne druge atraktivnosti!

S upitima se slobodno obratite u Porsche Inter Auto poslovnice (Zagreb, Split, Rijeka, Pula), više informacija čeka vas na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI  kao i na PORSCHE INTER AUTO FACEBOOK STRANICI.

Zahvaljujemo Ines Perhat što je prihvatila naš poziv i pomogla da dočaramo dojmove  o novom Škoda automobilu te uvijek profesionalnom timu iz riječke poslovnice PIA.

Foto: Ivor Mažar

 

Kancelarija bar