skip to Main Content
MENU
Škoda Karoq je savršen automobil za ženu, saznajte kojim osobinama nas je osvojio

Škoda Karoq je savršen automobil za ženu, saznajte kojim osobinama nas je osvojio

Dnevno odgovaramo na upite po pitanju preporuka mjesta u Istri, Rijeci, pa čak i Zagrebu, pitate nas za savjete u vezi beauty tretmana, a u zadnje vrijeme dopisivali smo se i oko nekih ozbiljnih stavki koje se tiču domova i eto zadnje – automobila.

Ovo nam je bio jedan zanimljiv trenutak jer činjenica je da žene i muškarci ne kupuju automobile na isti način. Postavljamo drugačija pitanja i na kraju naša vizija je sasvim drugačija, kupujemo emotivno. Ne kupujemo lim, ime branda, kupujemo priču i iskustvo. Možemo zamisliti kako nas automobil vodi u neke nove obiteljske avanture, možemo zamisliti i kako s prijateljicama konačno odvajamo dan za sebe, možemo zamisliti i kako djecu puštamo baka servisima i konačno sa suprugom idemo na solo vikend.

A za sve to, treba nam On.

Pouzdan, siguran, atraktivan partner koji će nas voziti danima mogućnosti i lijepih trenutaka.

U riječkom Porsche Inter Autu zapazili smo novog ljepotana iz Škoda obitelji. Njegovo ime je Karoq. Sigurnost i udobnost na visokom nivou te je premijerno prvi Škodin automobil s digitalnom instrumentalnom pločom s mogućnošću individualnog programiranja. Karoq nudi pomoć pri parkiranju (i na ženskom licu zatitra osmijeh), detekciju vozila u mrtvom kutu te po potrebi samostalno koči uz City funkciju kočenja kojom raspolaže.

Ovaj kompaktni SUV donosi Škodu u jednom novom, osvježenom, izdanju, automobil okrenut ženskoj populaciji i obitelji vrlo je brzo zaintrigirao javnost svojom pojavom i funkcijama, dobar je spoj dobivenog i uloženog i sigurno je automobil koji će se uklopiti u dan jedne urbane žene. Stvoren za uspomene. Stvoren za avanturu.

Stvoren za sretne trenutke. Stvoren za dječju pjesmu i ženski smijeh. Stvoren za put ka novim poslovnim uspjesima.

Stvoren da  svojoj vlasnici olakša i uljepša dane. Karoq.

U serijsku opremu vozila uključen je CLIMATRONIC – dvozonski klima uređaj s el. Regulacijom, FRONT ASSIST – radarski nadzor prostora ispred vozila, LIGHT AND RAIN ASSIST – automatska kontrola i COMING HOME funkcija svejtala, SUNSET – dodatno zatamljenje stražnjih stakala vozila, 2 svjetla za čitanje sprijeda, automatsko otključavanje u slučaju sudara, električno namjestiva, grijana, preklopiva i zaslonjiva vanjska zrcala, parkirni senzori sprijeda i straga kao pomoć u parkiranju,  privatni sustav za poziv u nuždi – Ecali, Simply Clever paket kao i brojne druge atraktivnosti!

S upitima se slobodno obratite u Porsche Inter Auto poslovnice (Zagreb, Split, Rijeka, Pula), više informacija čeka vas na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI  kao i na PORSCHE INTER AUTO FACEBOOK STRANICI.

Zahvaljujemo Ines Perhat što je prihvatila naš poziv i pomogla da dočaramo dojmove  o novom Škoda automobilu te uvijek profesionalnom timu iz riječke poslovnice PIA.

Foto: Ivor Mažar

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top