ZTC

Ne mislite li da je stigao pravi trenutak da sve ostavite bez teksta? Pokažite nezaustavljivu žensku snagu uz pomoć svestrane palete nadahnute ružom za usnce, kultnom nijasnom br.1. Vice Lipstick Backtalk. Ovo putno izdanje dvostruke palete na jednoj strani sadrži osam nježnih nijasni sjenila u rasponu od sivo-ljubičaste, delikatnih tonova bobičastog voća do prigušeno ružičaste, a na drugoj četiri komplementarne nijanse rumenila i highlightera.

Ovaj trend je u punom zamahu, a nijanse pristaju svim tonovima kože. Zaželjeli ste se ružičaste? Na kapke nanesite satenastu ružičasto-breskvastu nijasnu 3 Sheets, a jagodice naglasite nevjerojatno svjetlucavim highlighterom Party Foul.

Na pregib kapka nanesite i stopite satenastu nijasnu fuksije te zaokružite izgled uz pomoć Cheap Shota, srednje ružičaste nijanse nude highlightera. Vaše će oči i lice privlačiti poglede bez obzira na to za koji se izgled odlučite.

Elegant paleta Backtalk sadrži 12 neodoljivih nijasni, beskomproisnih baš poput vašeg stava. Dvostrano ogledao koje je moguće ukloniti razdvaja sjednila od rumenila i highlightera. Sjenila su napredna kao i dizajn palete, zapanjujuća formula svim nijansama osigurava baršunastu teksturu, raskoš boja, lagano stapanje i postojanost. Znate što vam je činiti, požurite u kupnju.

Urban Decay proizvode možete pronaći u svim većim Müller prodavaonicama.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE