ZTC

Treće druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, 9. prosinca će u prazničnom ambijentu Hugo’s bara u Zagrebu staviti fokus na pozitivne priče o uspjehu te međusobnu podršku i  umrežavanju uspješnih dama.

ZTC

Umjesto negativnih vijesti i tračeva, subotnju špicu će ove subote obilježiti inspirativne priče Alis Pečarić Marić, autorice bloga Čitaj knjigu, Mirele Španjol Marković, direktorice Cicerona, Dunje Tadić, pokretačice Ženskog rokovnika, Đurđice Marković, autorice Crvenecipele.hr, Santine Kuzmić, vlasnice Santina Coachinga te Vesne Zadro, vlasnice Frajerica Handcrafted Jewelry.

 Uz šalicu omiljene kave, one će od 12 do 14h u Hugo’s baru s posjetiteljicama razgovarati o uspjehu, podijeliti svoje priče o usponima i padovima u karijernom putu te pružiti korisne savjete koji će drugima olakšati put do uspjeha.

 

„Shhhefica Success Talks teži diljem Hrvatske okupiti mlade poduzetne žene koje su koristeći vlastite talente uspjele ostvariti vrhunsku karijeru i svoje snove pretvoriti u stvarnost. Gošće će poslužiti kao inspirativan primjer kako unatoč situaciji u državi i raznim negativnim pričama koje čujemo svakodnevno da svatko od nas ima mogućnost kreirati vlastitu pozitivnu priču.“ – poručila je Tanja Džido, pokretačica projekta i portala Shhhefica.com. 

Na samom događanju Tanja Džido i Vesna Zadro će predstaviti limitiranu kolekciju narukvica pod nazivom „Power.“, namijenjene upravo mladim poduzetnicama i njihovom osnaženju na putu do uspjeha. Rađene ručno od kvalitetnih materijala i poludragog kamenja oniksa i ahata, ove narukvice simboliziraju snagu, hrabrost i istrajnost koja je nužna za poduzetnički uspjeh. Narukvice su dostupne u tri različite dominantne boje: crna, siva i roze. Crna donosi iznimnu hrabrost, siva mir i razboritost, a roza harmoniju i sreću u dobicima. Ovisno o tome što najviše svakoj treba, uspješnim damama će ove narukvice biti saveznik u borbi za njihove snove i simboličan podsjetnik da je moć u njima.

Kontakt:

Tanja Džido

tanja@shhhefica.com  

+385 99 2019 622  

www.shhhefica.com                                                    

Shhhefica.com je pokrenuta u veljači 2017. s ciljem pružanja platforme za umrežavanje, inspiraciju i motivaciju mladih dama poduzetničkog duha. Kroz savjete, podršku i edukacije teži potaknuti na ostvarenje ciljeva i životnog stila iz snova. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. Posjeduje više od deset godina iskustva u različitim segmentima komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama.  Posljednjih devet mjeseci uspješno razvija vlastitu tvrtku i provodi edukacije mladih poduzetnika u području digitalnog marketinga pod nazivom Digital Wings.

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar