ZTC

Nakon euforije prosinca, siječanj donosi neki smiraj, donose se nove odluke, pomalo kreće u novi start nove godine, a jedan od razloga zašto volimo siječanj su popusti i sniženja u riječkom trgovačkom centru ZTC!  Bogata ponuda prodajnih mjesta pruža mogućnost da na jednom mjestu pronađete sve za obitelj, a u ovom periodu – po vrlo atraktivnom cijenama! 

A sad konkretno – ovako izgleda idealan posjet ZTC-u…

Sigurno već znate da ovaj trgovački centar ima uslugu po svjetskim standardima, radi se o CITY OIL, brzom auto servisu, dok vi kupujete, tim profesionalaca brine da vaš automobil bude ispravan i siguran, a osim izvrsne usluge ova varijanta štedi vam vrijeme što je u današnjim vremenima fantastično.

A nakon dobrog shoppinga, najbolje je dojmove zbrojiti uz dobru kavicu koja je i super prilika da javite ženama svog života što kupiti i gdje jer znamo da žene + shopping + popusti = najbolja kombinacija!

Uživajte i ne propustite nam javiti što ste kupile, akcije i popusti čekaju vas na svakom koraku i smiješe se s izloga popularne kvarnerske shopping destinacije!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar