skip to Main Content
MENU
SEZONA POPUSTA U ZTC-U RIJEKA

SEZONA POPUSTA U ZTC-U RIJEKA

Ženama najdraže rečenice: „Smršavila si“, „Volim te“, „Odlični  popusti u tijeku“

Ovoga puta pozabavit ćemo se ovom trećom rečenicom jer upravo nas je zadnji posjet Zapadnom trgovačkom centru Rijeka oduševio velikim brojem izloga s kojih se smiješi oznake koje svima, a pogotovo ženama mame osmijeh na lice. Watch centar s popustom od 50% na velik dio asortimana, s.Oliver koji ima akciju dodatnih 20% na već sniženi dio asortimana, prilika za povoljnom kupnjom u trgovini Top Shop, uz to  odlične akcije imaju i Galileo, New Yorker, Takko, Deichamnn kao i brojna druga prodajna mjesta ZTC-a.

IMG_7344IMG_7349

U ZTC-u ćete pronaći sve za sebe i svoju obitelj, a savjetujemo  da požurite jer je ponuda najčešće ograničena do isteka zaliha. Za siječanj navode da je najdepresivniji mjesec u godini, vjerujemo da će shopping koji donosi uštede pridonijeti i boljem raspoloženju, ali i pomoći kućnom budgetu u vrijeme kada je svaka kuna bitna.

Iz Zapadnog trgovačkog centra stižu i zanimljive najave za veljaču, maškare su već tradicionalno u Rijeci peto godišnje doba koje će dio svoga slavlja imati i u ZTC-u, a i Valentinovo će proći u jednom posebnom, zanimljivom ozračju. Pratite nas i saznajte sve na vrijeme, a dotad znate što vam je činiti – prijateljice pod ruku, kavica, šetnjica, a sigurno će pasti i neka simpatična kupovina!

IMG_7366IMG_7352

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Facebook KOMENTARI

Back To Top