ZTC

Oduvijek ste maštali o savršenom poklonu? Uz SelectBox vaši snovi mogu postati stvarnost. Više od 1800 doživljaja nalazi se u paketima koji su idealan dar za svakoga. Let helikopterom, vožnja Ferrarijem, vikend iz snova u Hrvatskoj ili Sloveniji, fina večera u jednom od vrhunskih restorana, masaža čokoladom, opuštanje u slanoj sobi ili kupanje u pivi. Sve to i još puno više nalazi se u SelectBox paketima koji će oduševiti vaše prijatelje, obitelj, ali i poslovne partnere.

SelectBox jedini je dar s kojim ne možete pogriješiti. Idealan je za sve prigode od rođendana, obljetnica sve do vjenčanja. Spasit će vas u prilici kada se nekome želite zahvaliti, ali i ispričati (da, da… sigurni smo da ste i vi koji put zabrljali).

Ako još niste upoznali SelectBox krajnje je vrijeme da to učinite. Čekaju vas 8. i 9. lipnja u knjižarama Znanje, Užarska 1 i V.B.Z., Korzo 32 uz bogate nagrade. U petak se s vama druže od 16-20 sati, a u subotu od 11-15 sati. Vrijedni poklon paketi čekaju vas kod  promotora. Požurite i osvojite poklon iz snova!

Foto: SelectBox
Pripremila: Stilueta