Ovog vikenda, 14. i 15. 4. 2018.,  u Opatiji će se održati jubilarni 25. Međunaroni sajam kozmetike i wellnessa „COSMETIC NEWS“! Na njemu posljetitelji mogu, uz besplatan ulaz, pristupiti sajamskim cijenama najnovijih i najtraženijih proizvoda za njegu svog tijela dostupnih na tržištu!

Više o ponudi sajma pogledajte na www.cosmetic-news.com.hr ili na Facebooku!

Ali ove godine noćni program sajma bit će jednako je bogat kao i dnevna ponuda jer ipak slave srebrnu obljetnicu!

Subotnja večer će započeti oko 21h pićem dobrodošlice svakom gostu pod pokroviteljstvom vrhunske hrvatske autohtone vinarije Agris, a potom slijedi modna revija riječkog dizajnerskog studija koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima pod zajedničkim imenom Cro design studio. 

Upravo ova modna adresa u Rijeci postoji već 13 godina, a na reviji će predstaviti petnaestak dizajnerskih imena koje su Riječanke prepoznale. 

Odjeća koju prodaju je unikatna ili izrađena u malim serijama od kvalitetnih i prirodnih materijala.

Ovdje uvijek možete pronaći neki neočekivani i inspirativni odjevni predmet ili modni dodadak! Reviju će nositi  manekenke su iz agencije Glamur T iz Rijeke,  ekstravagantne frizure priprema Frizerski studio Kate iz Rijeke, a osim djevojaka modnom će pistom prošetati i uspješne žene – Ester Gallo, Diana Milin, Mila Hrstić, Žana Jurlina, Tamara Krajač, Petra Kump, Denisa Klapan.

 

Više vam ipak nećemo otkrivati, divnu subotu najljepše je završiti u Opatiji, sve će se odvijati pod krovom luksuznog novog objekta na samoj morskoj obali u srcu Opatije Angiolina Reseadance,  voditelj večeri bit će pjevač, zabavljač i imitator te veliki prijatelj sajma Boris Kosmač, a naša preporuka je da svakako pogledate reviju koja donosi trendove koje će predstaviti dame i damice svih genericija!

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE