ZTC

Tjedan dana prije početka školske godine diljem Hrvatske frizure za prvašiće su besplatne! Kampanja je to koju je Otvoreni radio pokrenuo s frizerskim salonima iz cijele zemlje šestu godinu zaredom. 

Sudjeluje više od 140 frizerskih salona, a svakim danom brojka se povećava. Do kraja akcije svake godine obično se priključi i preko 200 frizerskih salona diljem Hrvatske.

Kako znate sudjeluje li i vaš salon u akciji? Jednostavno! Na ulaznim vratima salona nalijepljen je letak kojim svaki salon potvrđuje da je dio akcije besplatnog šišanja prvašića. Svakog dana zovu nas oduševljeni roditelji, ali i frizerski saloni.

Kad ujutro primimo poziv roditelja koji je mališana vodio na šišanje, koji se zahvaljuje ili jednostavno pohvali frizerski salon koji je nasmijano primio đaka prvaka, ima nešto posebno u tome. To nije velika stvar, to je sitnica, ali može olakšati roditeljima početak školske godine, i na kraju puno znači. S druge strane, javljaju nam se i frizeri koji su oduševljeni akcijom, klincima i idejom. Svake godine ih je sve više i više. – istaknula je Ivana Mišerić, voditeljica Jutarnjeg showa na Otvorenom radiju, koja skupa s kolegama neumorno širi ideju u kojoj se udružila cijela Hrvatska.

Početak školske godine roditeljima nije lagan, uz hrpu stvari koje moraju kupiti od knjiga, do odjeće i obuće, školskog pribora i torbi bar su frizurice sređene za prvi dan škole! Frizeri koji sudjeluju u akciji kažu da im đaci prvaci dolaze jako uzbuđeni, jer je odabir frizure za prvi dan škole jedna od prvih odluka koje sami donose u životu.  

Mala anketa pokazala je da su najpopularnije frizure za dečke kokotica i frizure Vatrenih sa nogometnog svjetskog prvenstva, a curice su lude za pletenicama i ravnom dugom kosom.

I Rijeka i okolica pridružila se ovoj akciji, a saloni koji sudjeluju  su: Frizerski salon EN (Tihovac 12), Studio Kate (Ul. Pod Kaštelom 5), Frizerski obrt Meo (Medulićeva 2), Frizerski obrt”cool” (Milutina baraca 8a), Frizerski salon TANJA (Karlovačka 7a), Frizerski salon Anais (Viškovo 124c), Muško-ženski frizerski obrt ” Vanči” (Jurjenići 18, 51215 Kastav), Frizersko kozmetički studio Red Carpet (Trg maršala Tita 9, Matulji)

Akcija traje do početka školske godine 3. rujna, a tko sve sudjeluje možete provjeriti na interaktivnoj karti na  www.otvoreni.hr . 

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE