ZTC

Zapadni trgovački centar ovoga je prosinca idealno mjesto druženja, kupovine i dobre zabave! Nakon Svetog Nikole i Krampusa, i narednih dana centar priprema bogate sadržaje i zanimljiva događanja! 

ČETVRTAK, 07.12., 18H BOJENJE BOŽIĆNOG PLATNA

ZTC  poziva da zajedno stvaramo velika umjetnička djela – obojimo zajedno Snježnu kraljicu i božićni pejzaž!Nije novost da boje utječu na naše raspoloženje, da nas kreativne aktivnosti mogu riješiti stresa i opustiti ionako napregnuti mozak. Najmlađima bojenje pomaže pri razvoju grafomotorike, razvija maštu te ih umiruje.

Kako bi dodatno potaknuli kreativnost i zajedništvo u blagdanskim danima, u vašem i našem ZTC-u ćemo 7. prosinca s početkom od 18 sati bojiti dva velika božićna platna – Snježnu kraljicu i božićni pejzaž.

Koristeći razne tehnike bojenja (vodene boje, tempere, flomasteri, pastele..) djeca će bojiti božićne vizuale na platnima veličine 3×2 metra i tako stvarati veliko zajedničko umjetničko djelo.

U ovoj super zabavnoj društvenoj aktivnosti pomoći će im i tri edukatora te ih dodatno potaknuti na kreativnost, druženje, timski rad i zabavu.

Kraljica, vilenjaci, Djed božićnjak, sobovi i jedan čaroban božićni grad te čekaju da ih ispunite bojama!

PETAK 08.12., 18 NASTUP EXTRA ROBI & PRCO!

Poznati zabavljači glazbeni su maheri i uvijek naprave odličnu atmosferu! Sutra vas dočekuju u riječkom ZTC-u kako bi petak začinili s odličnim štimungom jer prosinac je vrijeme lijepih trenutaka i prilika da se opustimo i uživamo u glazbi i druženjima!

SUBOTA, 09.12., 18H HOLIDAY STRESS FREE

Za sve kupce i posjetitelje ZTC je pripremio ugodnu “Holiday stress free” zonu s opuštajućim masažama za blagdansku kupnju bez stresa. Osim zabave i veselja, blagdani su dokazano i najveći izvor stresa u cijeloj godini. Gužva, vika, buka, žurba i beskrajan popis obaveza te darova koje moramo kupiti i pritom nikog ne zaboraviti, neopisiv su izvor napetosti i frustracija. No, kako bi tome doskočili te kupcima omogućili da obave kupnju na potpuno opušten način, ZTC je za svoje posjetitelje pripremio “Holiday stress free” zonu, zonu u kojoj je zabranjen svaki stres i – svaki napeti mišić!

Da blagdanska kupnja bez stresa nije mit pokazat će nam ekipa od troje profesionalnih masera na tri posebna masažna punkta (stolice) koja će se opuštajućim masažama vrata i ramena pobrinuti da se svaki posjetitelj, koji to želi, kratko opusti i odmori te neopterećeno obavi blagdansku kupnju. Vrijeme trajanja masaže je 10 do 15 minuta.

Sve što vam treba i ovoga prosinca pronaći ćete u riječkom ZTC-u!

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE