skip to Main Content
MENU
Saznajte kako jedan proizvod upotrijebiti na više načina

Saznajte kako jedan proizvod upotrijebiti na više načina

Među kozmetičkim proizvodima postoje proizvodi koji se mogu koristiti samo za ono za što su namijenjeni, ali ima i onih koji mogu koristiti na više načina čime se postiže njihova maksimalna iskorištenost. U nastavku vam donosim pet takvih proizvoda te načine na koje ih možete koristiti.

1.Balzami za usne

Svaka djevojka ima barem jedan balzam za usne (a često ih se nakupi i previše) koji joj je omiljeni i kojega iznova kupuje i koristi. Osim što služe za njegu usana, balzami se također mogu koristiti kao highlighteri tako da ih se vrhovima prstiju (u malim količinama) nanese na vrhove jagodičnih kostiju. Također, balzami mogu poslužiti i kao sjenilo za postizanje sjajnih kapaka koji su u posljednje vrijeme u trendu.

                                              

2.Ruž za usne

Još jedan proizvod koji se može naći u torbici svake djevojke je ruž za usne. On se isto tako može koristiti na više načina, a jedan od njih je da se koristi kao rumenilo. Vrhovima prstiju utapkajte ruž za usne na mjesta gdje biste inače stavile rumenilo. Na taj će vam se način nijansa ruža i rumenila lijepo stopiti jedna s drugom i dobiti ćete prirodan i ujednačen izgled.

                                  

3.Highlighteri, bronzeri i rumenila

Highlightere, bronzere i rumenila možete koristiti i kao sjenila. Bronzer nanesite u pregib kapka, rumenilom lagano izblendajte rubove a highlighter nanesite u unutarnji kut oka i na sredinu kapka. Isto tako, svjetlucavo sjenilo svijetle boje možete koristiti i kao highlighter tako da ga nanesete na vrhove jagodičnih kostiju.

                 

  1. Olovka za oči

U žurbi, olovka za oči može poslužiti i kao olovka za popunjavanje obrva. Međutim, s njome ne treba pretjerivati jer će vam obrve izgledati neprirodno. Također, izbjegavajte popunjavanje obrva s crnom olovkom ili tekućim tušom.

                                                                  

5.Transparentni puder

Transparentni puder u prahu, osim što se koristi za fiksiranje šminke na licu, može poslužiti i kao suhi šampon za kosu. Isto kao što ukloni višak masnoće s lica i matira lice, tako će upiti i višak masnoće s kose. Možda neće trajati kao suhi šampon kojega se kupi u drogerijama i koji je namijenjen baš za tu svrhu, ali je odlična zamjena za njega u trenucima kada se brže ne možete snaći. Isto tako, takav se puder može koristiti i za matiranje ruža za usne. Nakon nanošenja vašeg omiljenog ruža, preko njega lagano utapkajte transparentni puder koji će ukloniti sjaj ruža i dati matt finish.               

             

Foto: službene stranice prikazanih proizvoda

Pripremila: Marina Pilar

Facebook KOMENTARI

Back To Top