ZTC

Ukoliko ste kao i mi, veliki ljubitelji domaćeg dizajna, za vas slijedi prava poslastica. Naime, odlučili smo vam pripremiti jedan kratki vodič, koji će sadržavati različite predmete sa domaćim  potpisom, koje možete uklopiti u svoj prostor te mu udahnuti poseban šarm. Često nam se čini da su dizajnerski predmeti izvan našeg cjenovnog ranga ili nefunkcionalni, no samo malo istraživanja je potrebno da se uvjerimo u potpuno suprotno. Naime, domaći dizajn nikada nije bio privlačniji i pristupačniji!  Dovoljno je započeti sa dekorativnim sitnicama, koje će podignuti prostor na originalan način!
Započinjemo sa prvom jutarnjom šalicom kave i doručak. Zašto ne bi ovaj ritual dobio još posebniju notu uz šalice i tanjure s domaćim potpisom? Zahvaljujući nevjerojatno kreativnom timu brenda REMAKE,  doručkovat ćete s osmijehom na licu. Šaljivi natpisi uz predivne ilustracije njihov su zaštitni znak i glavni adut!

REMAKE

U potrazi za šalicama izabrali smo divni ručno izrađeni i oslikani porculan brenda  RE:ART:CONCEPT.  Nježni detalji, predivni tonovi…  Dovoljno je započeti sa jednim predmetom da se zaljubite u posebnost i originalnost domaćeg dizajna i poželite upotpuniti kolekciju.

RE:ART:CONCEPT
Za gurmane tu je i kuhinjski asortiman s potpisom PAUL FABER. Drvene daske za rezanje i posudice za sol i papar, mali su detalji koji čine veliku razliku. Kvalitetna izrada i moderan dizajn savršeno će se uklopiti u vašu kuhinju. Kao što smo i rekli, dizajn nikada nije bio pristupačniji, ali i funkcionalniji!

Prelazimo na nešto dekorativnije predmete, poput svijeća i ilustracija. U potrazi za ručno izrađenim svijećama koje šire mir i pozitivnu energiju uz divan miris, odabrali smo naše favorite  WHISPER OF NATURE i HOUSE OF CANDLES. Svijeća je odličan odabir za početak svoje kolekcije proizvoda s domaćim potpisom – uljepšava prostor, odlično miriši, te je povoljna!
HOUSE OF CANDLES

WHISPER OF NATURE

Ništa ne dodaje posebnost i originalnost prostoru poput simpatične ilustracije s daškom humora. Jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova ilustracije definitivno su šarmantne  MARASTRACIJE BY JOSIPA. Predivno dizajnirane, simpatične i duhovite. Dolaze u različitim veličinama, te porukama i motivima. Dovoljna je jedna ilustracija da vaš osobni prostor personalizira te učini toplim i domaćim mjestom.


Te za kraj, nešto jaaako posebno, za sve naše romantičarke i ljubiteljice shabby chic stila, ali i one koji sanjare o svojem osobnom kutku za uređivanje,  LITTLE.CHIC.THINGS  odličan je odabir. Ova mlada dizajnerica stvara divne unikate poput posudica za spremanje kozmetičkog pribora, kompleta ogledala i četke za kosu ili kutija za nakit. Vrlo damski, šarmantno te jednostavno prelijepo.

Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE