Kupovina poklona za dragu osobu često nam predstavlja problem. U moru različitih proizvoda i brendova kako odabrati onaj pravi? Danas smo se fokusirali na nakit i satove, koje smo pronašli u trgovini JL Store riječkog ZTC-a.  Odličan odabir za sve one koji su  potrazi za savršenim poklonom za djevojku, prijateljicu, majku, kćer… Za posebne prilike poput godišnjica, rođendana ili mature, potreban je poseban znak pažnje, a mi znamo točno i kakav!

Ove sezone poseban je naglasak na nijansi tzv. “ružičastog zlata”, koje je u kratkom roku preuzelo vodeću riječ u svijetu modnih dodataka, ali i dekoracije. Naravno, za oko su nam odmah zapeli i moderni satovi u ovom tonu. Ljubazna prodavačica otkrila nam je da su upravo oni i bestselleri sezone. 

Ukoliko ružičasto zlato nije pravi odabir za vas, pokušajte sa vječnim klasicima – zlatnom i srebrnom. Jednostavni, a ponovno elegantni satovi, prekrasan su poklon, koji bi svaka dama poželjela. 

Uz satove, poželjan poklon je uvijek i nakit. Romantična, decentna ogrlica uz odgovarajuće naušnice uvijek je odličan odabir. Pobrinite se da poznajete ukus osobe koji darivate, kako biste izabrali nakit, koji odgovara njihovom modnom ukusu te osobnosti. 

Širok asortiman JL Storea zasigurno će vas oduševiti, te ćete bas sumnje pronaći idealan poklon. Povedite pratnju i uživajte u popodnevu provedenom u shopping oazi – ZTC centru. 

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Stilueta