ZTC

Savršena torba. Hmm… Savršeno je nešto potpuno subjektivno, pa ipak, mislim da ćete se složiti sa mnom da ono što sve u torbi tražimo jest , pored neupitne estetike, kvalitetna izrada te pogođena veličina, a kada dodamo potpis domaćih dizajnerica znamo da smo dobili dobitnu kombinaciju – savršenu torbu! Na vama je da osmislite svoje boje i izabere omiljeni model, jer naše dizajnerice upravo to i nude – individualni pristup svakoj klijentici i izrada torbi baš po vašim željama.

Započinjemo sa relativno mladim, ali već etabiliranim hrvatskim brendom EKATRIN KATRIN, čiji su glavni aduti materijalni otporni na vodu, sunčevu svjetlost i habanje te vrhnuska ručna izrada. Ova u zagasitim tonovima odlično će upotpuniti zimski outfit svih dama koje vole nešto veće torbe za sve “sitnice”.

Na slovenskom tržištu zapazili smo torbe GLORIA’S LITTLE WORLD i na prvi pogled se zaljubili. Zanimljiv dizajn te popuularni “backet bag” model, oduševit će sve trendseterice koje se ove zime žele istaknuti u masi sa personaliziranom torbom koju pored divnog izgleda krasi potpis domaće dizajnerice.

COCOPAT torbe doživjele su ogroman uspjeh u rekordnom roku, stoga gotovo da im i nije potrebna najava. Obožavamo ih u svakodnevnim odlascima u šetnju, na kavu sa prijateljicama, ali i u večernjim izlascima. Ukoliko vam je potrebna torba srednje veličine, koje će upotpuniti vaše svakodnevne odjevne kombinacije, definitivno se obratite dragoj Patriciji i njezinom kreativnom timu koji će ostvarite sve vaše želje. 


Za ljubiteljice razigranog dizajna i veselih tonova MURA PEHNEC nudi pravu modnu poslasticu. Ova preslatka torbica odličan je saveznik u svakodnevnim obavezama!

Za one koje se žele istaknuti u masi, TEJA JEGLICH DESIGN oduševila nas jednostavnim torbama sa metalik detaljima, koje izgledaju jednako dobro u večernjim i dnevnim kombinacijama.

Bezvremenska elegancija prati torbe DIANE VILJEVAC. Danas mi je za oko zapeo jednostavan model u smeđe sivoj boji sa dodatkom mašnice. Svakoj kolekciji torbi potreban je jedan klasik koji ide uz baš sve! Ja sam svojeg pronašla…

Nastavljam  u istoj nude paleti boja, koje izvrsno poznaje kreativni tim iza  LOVELY BAGS torbi. Jedna manja sa metalik detaljima za ludi noćni izlazak te jedna veće za svaki dan… Koju izabrati? Obje naravno! Ove divne torbe dolaze u širokoj paleti boja i modela, te sam sigurna da će se pronaći jedna za svačiji ukus.


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: facebook stranice navedenih brendova