Neovisno o predmetu kupnje, shopping centar ZTC uvijek rado posjećujemo. Danas su se na “wish list” pronašle sunčane naočale,  stoga nismo mnogo dvojili – Gethaldus je naš savršen odabir.

Minimalističko i ugodno uređenje trgovine instantno vas privlači da razgledate brojne police ispunjene različitim načalama i brendovima. Iako smo tragali za sunčanim naočalama, u svojoj ponudi kriju i širok asortiman dioptrijskih naočala.

Ljubazna prodavačica usmjerila nas je prema nekim od bestesellera, ali i noviteta koje sam poželjela isprobati. Naime, nemate baš svaki dan priliku u rukama držati prekrasne Fendi naočale. Pastelni tonovi i moderan dizajn osvojili su me na prvi pogled. Nešto odvažniji dizajn Celine naočala jednako je neodoljiv, a pogled nisam mogla maknuti ni sa trendi primjerka naočala s potpisom Max Mare.

Ukoliko želite kvalitetu i estetku po nešto povoljnijoj cijeni tu je naravno bezvremnski klasik – Ray Ban naočale, koje će obožavati  i “on” i “ona”.

Sunčane naočale od iznimne su važnosti ne samo ljeti već i zimi, neka vas vremenske prilike ne zavaraju, UV zračenje štetno je i onda kada nije naizgled očito. Nabavite kvalitetne naočale koje će vas služiti dugi niz godina i bez straha uživajte u suncu i moru!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE