ZTC

Ljeto na Gradini popularna je manifestacija koja svake godine poznatu utvrdu na vrhu Rijeke pretvara u središte događanja tokom cijelog ljeta. 

Manifestacija je  održana 11 puta i na njoj je održano više od 340 različitih programa. 2017 godine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini činiti će originalan konceptualno tematski program – poseban po svojoj tematici i provedbi organizacije što se u proteklim godinama pokazalo kao pun pogodak obzirom na posjećenost i brojne pozitivne kritike publike. Osim 6 tematskih manifestacija posjetitelji će moći uživati i u 7 koncertnih nastupa, 3 predstave te u 3 umjetničko – obrazovna programa.

Riječanima je jedna od omiljenih manifestacija upravo ona koja otvara Ljeto na Gradini, plamen 3000 svijeća jučer je oduševio sve posjetitelje koji su uživali u atmosferi, ali i nastupima zbora Kaplan, Rock Baroque i plesnoj skupini RI DANCE.

Noć za pamćenje na Trsatu, iduća manifestacija zauzima mjesto 15.07., vrijeme je za dozu mode na Gradini uz CITY 45 20 Festival mode, ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a manifestacija počinje u 21:30h. Vidimo se!

FOTO: PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE