ZTC

Siječanj je idealno vrijeme za pospremanje, reorganiziranje i uređivanje svojeg životnog prostora. Za sve ljubiteljice kozmetike i šminke, a posebice za one koje istih proizvoda imaju punoooo “previše”, danas sam osmislila nekoliko prijedloga kako urediti kozmetički kutak po svojoj mjeri – elegantan, uredan, te prije svega funkcionalan! Inspiraciju sam pronašla u omiljenim oazama za uređenje interijera poput Ikee i Zare Home

U idealnim okolnostima, svakako preporučujem odgovarajući toaletni stol, koji ujedno sadrži i ogledalo te ladice spremanje proizvoda. Ovaj elegantan bijeli stol iz Ikee osvojio me na prvi pogled!

Ukoliko poseban toaletni stol ipak nije vaš odabir, savršena nadopuna je nadogradna jedinica za stol poput ove u divnoj pastelnoj nijansi ružičaste. Na police posložite svoje kozmetičke proizvode i šminku, te će vam ostati dovoljno prostora na radnome stolu sve što je neophodno. 

IKEA

Svakako je poželjno nabaviti i ogledalo koje će vam olakšati jutarnju rutinu kada je kupaonica zauzeta. 🙂 Izabrala sam elegantno crno ogledalo koje neće zauzeti puno prostora, a odlično će ispuniti svoju ulogu.

IKEA

Kutija, ladica te najrazličitijih organizatora za šminku nikada dosta, stoga svoj kutak dopunite sa simpatičnim ormarićem sa ladicama, a u ladicu dodajte poseban organizator koji će držati sve na pravome mjestu.

ZARA HOME

ZARA HOME

IKEA

Za poseban dojam i dozmu šarma zidove ukrasite ilustracijama naših domaćih dizajnerica. Izaberite poruku koja vas inspirira i motivira i ne zaboravite uživati u svojem novom kozmetičkom kutku. 

 

MARASTRACIJE

EKATRIN KATRIN

Photo: Ikea, Zara home, Marastracije by Josipa, Ekatrin Katrin

Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE