ZTC

Sredina tjedna je pred nama i pravo je vrijeme za “punjenje” baterija uz energetski doručak. Priznajemo, slabi smo na fotografije zdravih doručaka koje preplavljuju Instagram u savršenim posudicama punim šumskog voća, chia sjemenki, zobene kaše i slično… Pa ipak, danas dajemo naglasak ne samo na lijepu fotografiju već i hranjive nutritivne vrijednosti, koje će vam dati poticaj na početku dana.

Nedavno smo predstavili SUPERHERAW, energetske pločice koje kriju  idealan omjer zdravih sastojaka, bez dodanih  šećera i glutena. Iako dizajnom i konceptom izgledaju a svjetski, ovo je priča iz naše Rijeke za koju ne sumnjamo da će osvojiti svijet. Mi ih definitivno uvrštavamo u svoj doručak!

Za ljubitelje malo “konkretnijeg” doručka, predlažemo tost sa avokadom ili recimo humusom, svježim rajčicama, rukolom… Svakako možete dodat i jaje ili slaninu. Uz čašu svježeg narančinog soka, ovakav će vas doručak držati sitima barem nekoliko sati…

Sigurna sam da ste već barem čuli za kašu od zobenih pahuljica – pravu energetsku “bombu” za kvalitetan početak dana. Kombinirajte je sa cimetom, medom, omiljenim voćem ili sjemenkama. Poigrajte se sa ukrašavanjem svoje zdjelice i ne zaboravite guštati u okusu. U divnim keramičkim TERRA zdjelicama, doručak će izgledati još primamljivije!

Za one koji ujutro ne mogu bez barem male doze slatkoga, preporučujemo ukusne vafle uz dodatak domaćeg džema od jagoda. Ovakav doručak izmamit će osmijeh na lice baš svim članovima obitelji. Sigurni smo da ćete se dobro zabaviti pripremajući ih!

Kako bi zadovoljili potrebu za uravnoteženom prehranom Herbalife je osmislio savršeno rješenje u obliku ukusnog i zdravog nadomjestka obroka – Formula 1 shake koji organizmu osigurava najvažnije hranjive tvari te vitamine i minerale.  Provedena klinička ispitivanja pokazuju da svakodnevna konzumacija shakea kao zdravog nadomjestka obroku, u okviru uravnotežene i raznovrsne prehrane u kombinaciji s umjerenom tjelesnom aktivnošću, dokazano pozitivno djeluje na reguliranje tjelesne težine.

Kao saveznika u pripremanju doručka preporučujemo APETITLIH kuhinjski asortiman, koji će unesti vedrinu u vaš prostor. Nije li posebno i prekrasno?!

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: terra, apetitlih

Kancelarija bar