skip to Main Content
MENU
ŠARENE ČARAPE ASPOLUTNI SU MODNI HIT OVE JESENI

ŠARENE ČARAPE ASPOLUTNI SU MODNI HIT OVE JESENI

Dizajnerske čarape Wigglesteps od sada se mogu kupiti u Hrvatskoj, a svojim šarenim i veselim uzorcima osvojit će sve modne zaljubljenike

Zagreb, 03. listopada 2016. – Očekuje nas izrazito šarena jesen, a razlog tome dolazak je poznatog njemačkog brenda čarapa Wigglesteps na hrvatsko tržište. Šarene čarape i dokoljenke ovog poznatog brenda od danas su u prodaji na http://wigglesteps.si/hr/, u XYZ Premium Fashion Storu i XYZ Studio prodavaonici u Zagrebu i u XYZ Premium Fashion Storu u Splitu, a svojim dizajnom zasigurno će oduševiti sve modne zaljubljenike. Ove statement čarape, kao što sam opis govori, nose određenu poruku, raznih su boja te su namijenjene osobama koje same kreiraju svoj stil i same postavljaju modne trendove. Posebna izrada i izvrstan dizajn čine ove čarape pravim must have komadom ove sezone.

Izvrsni motivi jedan su od glavnih razloga zašto ćete se zaljubiti u Wigglesteps čarape. Ako ste ljubitelj životinja, Wigglesteps će vas oduševiti asortimanom čarapa sa životinjskim motivima, posebno čarapama s francuskim buldogom, zebrom, jednorogom te različitim preslatkim motivima mačaka i psića. Velika je potražnja za cvjetnim i ljubavnim motivima, a apsolutni su hit Wigglesteps-ice s art, vintage i retro te urbanim motivima.

Ove statement čarape u bojama Wigglesteps lansirane su 2014. godine u Njemačkoj te su u vrlo kratkom roku postale pravi modni hit u cijeloj Europi. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava. Godišnje nude preko 50 novih „statement“ inovativnih uzoraka, a nose ih žene i muškarci koji znaju nositi boje na odvažan, napredan i nekonvencionalan način.

Posebna pozornost stavljena je i na način izrade i kvalitetu materijala. Tehnologija proizvodnje Wigglesteps čarapa jedinstvena je, moderna i ekološki prihvatljiva. Napravljene su od prozračnog materijala s membranama koje sprječavaju znojenje, reguliraju vlažnost stopala, a time i hlađenje te grijanje, te su stoga idealne za sve koje imaju problema sa znojenjem stopala. Unutrašnjost čarapa napravljena je od organski uzgojenog pamuka, a naizgled su bešavne. Razlog tome su fini, gotovo nevidljivi šavovi koji omogućuju potpunu udobnost.

Trenutno se u ponudi nalazi skoro 200 ženskih, muških i dječjih različitih modela. Čarape su univerzalnih veličina, cijena ženskog para čarapa je od 59,97 kn do 67,47 Kn, a muškog 74,97 kn.

carape1Cijelu ponudu možete provjeriti na: WIGGLESTEPS

Facebook KOMENTARI

Back To Top