ZTC

Kraj kalendarske godine uz Božić i Novu godinu posebno je doba godine koje često obilježe i zaruke! Čarolija blagdana učini svoje i djevojke u novu godinu uđu kao zaručnice spremne planirati svoj dan iz snova. Najslađa briga je svakako vjenčanica i bitno je da održava stil i osobnost mladenke, a ne želje okoline ili modne trendove. Bitno je da mlada u njoj nesputano uživa, da se osjeća najljepšom na svijetu i da poželi da dan i noć traju vječno.

Kroz prošlost pamtimo neke poznate vjenčanice o kojima se i danas priča, svakako je među prvima na listi  ona Grace Kelly iz 1956. godine koju je dizajnirala Helen Rose u kombinaciji čipke i svile. Pažnju javnosti uvijek su privlačila vjenčanja uglednika iz svijeta politike i scene poput vjenčanja Jacqueline i John F. Kennedy  koji su se oženili  1953. godine,  a mlada je imala vjenčanicu Ann Lowe, dok je  veo na glavi pripadao njenoj baki.

Spomen kraljevskog vjenčanja budi asocijaciju na  dvije vjenčanice. Prva je najveća princeza svih vremena, princeza Diana. Njenu ekstravagantnu puf vjenčanicu dizajnirali su David i Eliabeth Emanuel te je napravljena je od bjelokosne svile i antičke čipke.  Vjenčanice Kate Middleton se također svi dobro sjećamo, a dizajnirala ju se Sarah Burton. Moderna haljina od čipke, dugačka čak tri metra pravi je bezvremenski klasik.

Osebujan stil Gwen Stefani, klasika Victorie Beckham, ljubav prema djeci oslikana njihovim rukama na vjenčanici Angeline Jolie, luksuz Kim Kardashian…

Žena o kojoj se bave mediji i javnost posljednjih mjeseci je Melania Trump.  Gospođa Trump u brak je ušla u vjenčanici Johna Galliana, vrijednoj 200 tisuća dolara! Iz naše priče možete iščitati ono što smo naglasili, vjenčanice su odraz karaktera mladenke i svaka je od ovih poznatih dama svoj životni stil i modni senzibilitet utkala u haljinu iz snova.

Haljina iz snova čeka vas i na poznatoj riječkoj adresi, salon Marie na čelu s Marijom Marcenich do kraja tjedna, 21.01., čeka vas s posebnom ponudom i prilikom da vjenčanicu kreirate i sašijete uz 50% popusta. Zakoračite u novu godinu s ovom dobrom odlukom i planiranje vjenčanja započnite s haljinom koju ćete pamtiti cijeli život. Uživajte u ovom posebnom putovanju…

SALON VJENČANICA I VJENČANIH HALJINA MARIE

TIZIANOVA 4A, RIJEKA

VJENČANICE MARIE RIJEKA

Tel: 051/333-303

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE