ZTC

Koliko puta vam se dogodilo da neke važne datume i svečane prilike pamtite po kombinacijama u kojima ste bili, koliko puta vas pogled na haljinu u ormaru podsjeti na priliku u kojoj je bila premijerno predstavljena. O haljinama se priča, na kavama, u medijima, na društvenim mrežama, nakon svakog svjetskog red carpet eventa prije doznamo što su zvijezde nosile nego tko je doista osvojio koju nagradu. I nedavna inauguracija Donalda Trumpa izazvala je buru mišljenja javnosti, a mediji su uz važnost ovog događanja za političku i gospodarsku scenu, vrlo osebujno prenijeli i modni trenutak te odabir Melanie Trum i baby blue boju te kreaciju Ralpha Lorena u kojoj je podsjetila na ikonu stila Jackie Kennedy.

Kreacije prvo zažive na papiru

Svečane haljine bezvremenski su komadi u vašim ormarima koji će samo čekati sve vaše prilike da prošeću i istaknu u vama ono najbolje i najljepše. Haljina koja je krojena po mjeri, koja svojom bojom, dizajnom, materijom govori o stilu svoje vlasnice, puno je više od komada odjeće, ona je emocija koju iznutra ispoljavate prema van ovisno što želite reći o sebi i na koji način kada uđete u prostoriju želite izazvati pažnju.

U salonu Marie u Rijeci vašu će kreacije iz mašte pretočiti u stvarnost te na bazi dugogodišnjeg iskustva i povjerenja velikog broja klijentica kreirat će haljinu koja će biti odraz vaše osobnosti.

Brojne suradnje i editorijali, ovu modnu adresu najpoznatiju po vjenčanicama, svrstavamo u sam vrh riječke modne scene stoga ako ste u potrazi za savršenom haljinom ne propustite zaviriti u Marie modni svijet, u Tizianovoj ulici u Rijeci.

Raskošna plava haljina zabilježena objektivom riječkog fotografa Hrvoja Saršona

Foto: Hrvoje Saršon

SALON VJENČANICA I VJENČANIH HALJINA MARIE

TIZIANOVA 4A, Rijeka

VJENČANICE MARIE RIJEKA

Tel: 051/333-303

Vaši komentari