ZTC

Posebna gošća Sajma vjenčanja u Opatiji bit će poznata glumica Katarina Baban koja će prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith.

Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 18. i 19. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetkoviću u Opatiji. Dva dana događanja začinjena su modnim revijama etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe. Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je predivna Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a Sajam vjenčanja u Opatiji slavi i svoj 18. rođendan. Tom prilikom u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar pripremamo za buduće mladence zanimljivu radionicu pod nazivom „Je li on/ona onaj pravi?“ te zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“ putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade.  Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni humanitarni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.

U subotu, 18. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji humanitarni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovski i Jelene Urukalo, prve pratilje Miss Universe Hrvatske Elene Jung, bivše Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, Elene Tomeček Zdjelar iz grupe E.N.I., bivše Miss Universe Maje Sulić, poznatog bračnog para Ivane Paris i Dine Bubičića, bivše pjevačice grupe Karma Majde Šušelj Tare, pjevača Davida Temelkova, sportašica Sanje Jovanović i Ane Znaor te ostalih gostiju iznenađenja. Posebna gošća Sajma vjenčanja bit će i poznata glumica Katarina Baban koja će na modnim revijama prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith. 

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.magazinvjencanja.hr

Program:

Subota 18. 11. 2017.

10.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija i degustacija slastica

15.30 cvjetna radionica

16.30 radionica „Je li on/ona onaj pravi?“ i kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“

by Ivana Grabar, Pink Pen

18.00 gala modna revija

20.00 zatvaranje sajma

 

Nedjelja 19. 11. 2017.

10.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija i degustacija slastica

15.30 trendovi u vjenčanoj modi

16.30 make-up & hair show

          Frizerski salon Alexandra        

          Anti Aging Centar Markušić

17.00 modna revija

19.00 zatvaranje sajma

 

Kancelarija bar