skip to Main Content
MENU
SADRŽAJ LJETNE KOZMETIČKE TORBICE NAŠE MARINE PILAR!

SADRŽAJ LJETNE KOZMETIČKE TORBICE NAŠE MARINE PILAR!

Kozmetička torbica malo je „sveto“ mjesto svake djevojke koja je zaljubljenica u makeup. Sastav kozmetičke torbice razlikuje se od sezone do sezone zbog raznih potreba kože u određenim uvjetima. S obzirom da nam je ljeto pred vratima, danas vam donosim ključne proizvode koji čine sastav prave ljetne kozmetičke torbice.

  1. Primer

Za djevojke koje ljeti vole nositi makeup, i za one s masnom kožom, primer je ključan. On će produžiti vrijeme trajanja šminke na licu što je ljeti izuzetno bitno zbog velikih vrućina. Također, za djevojke koje vole nanositi sjenila, bitan je i primer za oči. Zahvaljujući njemu, sjenila će duže trajati i neće se nakupljati u pregibu oka.

  1. BB krema ili CC krema

Ljeti preferiramo što manje makupa-a na licu, stoga umjesto full coverage podloge, odaberite nešto laganije teksture koje će vam prekriti nedostatke na licu i lagano ujednačiti ten. Odabrati možete između BB kreme ili CC kreme koje nisu „teške“ na licu, a rezultat njihova nanošenja je svježi izgled kože.

  1. Vodootporna maskara

Vodootporna maskara ključan je proizvod za tople, ljetne dane. Njezine su prednosti  te što vam se neće razmazati i što će duže trajati u odnosu na obične maskare.

4. Vodootporna olovka za oči

Olovka za oči se ljeti ne mora nužno naći u svim kozmetičkim torbicama, ali za one djevojke koje ne vole nositi samo maskaru, olovka je idealna za naglašavanje i dodatno isticanje očiju. Također je poželjno da i ona bude vodootporna kako vam se ne bi razmazala i nestala do kraja dana.

  1. Balzami za usne

Korištenje balzama za usne preporučuje se tijekom cijele godine. Ljeti je najbolje odabrati one balzame sa zaštitnim faktorom s obzirom da su usne jako osjetljive, tanke i podložne oštećenjima.

  1. Papirići za matiranje

Jedan vrlo koristan proizvod za kojim se ljeti često poseže jesu papirići za matiranje. Lagano ih prislonite na one dijelove lica koji se tijekom dana zamaste (najčešće je to T zona) kako bi upili višak masnoće i to bez micanja podloge koju ste nanijeli.

7. Termalna voda

Termalna voda je odličan proizvod za vruće ljetne dane jer njome možete osvježiti lice ali i fiksirati šminku koju taj dan nosite.

 

Pripremila:  Marina Pilar

Photo: službene web stranice navedenih proizvoda

Facebook KOMENTARI

Back To Top