ZTC

Nova godina uskoro će nam pokucati na vrata i većina se opako priprema kako bi tu zadnju noć u godini zablistali u najljepšem svjetlu jer što je Nova godina bez prikladnog nakita?!

Kako bi vam olakšali potragu ili vas barem malo inspirirali pronašli smo za vas neke od najboljih komada nakita, a na vama je samo da nađete onaj po svom guštu!


Ivana Vučinović se izradom nakita bavi već sedam godina. Njezina želja za kreiranjem i stvaranjem kako i sama kaže postojala je od kad zna za sebe, a znanje tradicionalne izrade nakita stekla je u Milanu u školi “Scuola Orafa Ambrosiana”. Nakon završetka obrazovanja nastavila je ulagati u sebe i svoje stvaranje te je u međuvremenu i osnovala svoj brend. Ivana kaže kako je najčešće inspirira materijal s kojim trenutno radi, ali i da svakako od početka pa sve do danas velika je ljubiteljica boja, no teško joj je odoljeti i dragom kamenju te zlatu iako najviše radi sa srebrom.


Iva Bruketa, talentirana dizajnerica ali prije svega predivna osoba velikog srca koja u svoj rad ulaže puno ljubavi te se trudi, vođena željama klijentica, stvoriti prekrasan nakit koji će biti odraz njihove osobnosti i stila. Iva se krije iza brenda Infinity Design. Infinity je svijet gdje nastaju unikati s puno ljubavi, a posebnost je to što se stvara jedan po jedan komad nakita, kako to sve izgleda možete pogledati i u ZTC-u jer Iva tamo ima svoj štand i vrlo rado će vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.


Unikatni proizvodi uvijek zauzmu posebno mjesto u našim srcima jer znamo da su rađeni s puno ljubavi i pažnje, a upravo takav je i nakit  brenda Unik_At1997 iza kojeg se krije Antonela Tomić. Antonela je modna dizajnerica koja radi u B.Z. Kamarad u Splitu i izradom nakita se počela baviti još prije 20 godina.


Model: Ana Marija Cuculić

Ljubica Bulajić Damjanović nam dolazi iz Pule i privukla nam je pažnju svojim nakitom V Design koji osvaja na prvi pogled. Ljubica za sebe kaže kako je zaljubljenica u nakit i modu te kako je njezin V Design Nakit nastao upravo iz  te velike ljubavi. Naime, prije 10 godina Ljubica je postala članica Udruženja likovnih umjetnika Pule gdje je sudjelovala i u brojnim izložbama, a kako je interes za njezin nakit bio velik odlučila je i pokrenuti vlastiti posao.


Destina, ovaj brand s hrvatskim potpisom ponekad zasićenom tržištu pružio je nešto novo, drugačije, unikatno, ponudio je pripadnicama nježnijeg spola komade nakita koji su bezvremenski.  Ime Destina, španjolsko je ime koje znači u prijevodu sretna sudbina. S tim u vezi je i bubamara prateći simbol imenu, kao oznaka sreće i sretne sudbine koju bi željeli svima da osjete. Sjetimo se trenutka kada ugledamo bubamaru, mnogima prođe misao da im baš u tom trenutku donosi znak neke sreće, a ne bi li bilo lijepo kada bi isti osjećaj pobudio Destina nakit u ženama dok ga nose ali muškarcima kada ga poklanjaju i usreće nekog sebi dragoga.


Riječka umjetnica Nisa Hrvatin Petrović svojim nas brendom uvodi u jedan drugačiji svijet, drugačiji svemir. Otvara nam vrata svoje mašte, istovremeno nas tjerajući da se igramo vlastitom. Nisa je magistrica primjenjenjih umjetnosti i od nedavno i poduzetnica koja se bavi proizvodnjom nakita, ali i drugih kućanskih proizvoda, ona je i grafička dizajnerica, a jako je vezana i uz kazalište te u sklopu svojeg obrta za proizvodnju i usluge NISA ima i par predstava koje se prezentiraju na raznovrsnim festivalima. 


Perspektivna dizajnerica i poduzetnica Antonela Ozić Bašić svom brandu Bijoux Diva stavlja elegantni i glamurozni predznak! Nakit je namijenjen svim ženama koje žele biti prepoznatljive i svoje, a inspiraciju pronalazi u ljubavi, ona uvijek iz nje izvlači određenu dozu kreativnosti koja je pokreće za nove projekte. 


Nova kolekcija modnih dodataka srebrnarnica Argentum preslikava svu raskoš, blještavilo i ljepotu blagdana kroz srebrni sjaj nakita optočen cirkonima. Zanimljivi geometrijski oblici i svečani pleteri na narukvicama i ogrlicama razveselit će one željne odvažnih modnih detalja i poslužiti kao omiljeni ukras kojim će zakoračiti u godinu novu.


ZAKS je vrhunski brend u segmentu prodaje nakita s vlastitom prodajnom mrežom u Hrvatskoj i inozemstvu. Iza imena ZAKS stoji ujedinjena velika tradicija i iskustvo dviju obitelji – Dodić i Glasnović.  Ove zime zlatarnice Zaks svojom blagdanskom kampanjom gledatelje odvode u čudesan svijet mašte, tamo gdje ništa nije nemoguće. Prikazuju da jedna sekunda može trajati kao vječnost, a jedan zlatni ukras u sebi utkati svu ljubav i naklonost koju mnogi od nas čuvaju za nekog posebnog. 


Kada govorimo o nakitu koji nosi hrvatski potpis, svakako možemo izdvojiti zapaženi brend mammii jewellery iza kojeg stoji Maja Miletić, dizajnerica nakita. Započela je svoju karijeru 2010. godine, a danas se može pohvaliti velikim uspjehom. Mlada dizajnerica voli se igrati raznim oblicima i materijalima kojima stvara zaista poseban nakit, i teško je izdvojiti samo po nešto.


Tea Lubina Tomašević je dizajnerica koja se krije iza brenda Zlatna kiša s kojim potpisuje predivan nakit. Tea  je ljubav prema kreativnosti i osjećaj za estetiku utkala u predivne komade nakita, drugačije, unikatne, osebujne i posebne. Jako puno ulaže u sebe, rad, spoznaje te je pozitivan način razmišljanja koji njeguje u privatnom životu utkala u svoj rad kako bi ženama koje se pronađu u njezinoj viziji uljepšala svakodnevicu i dala onaj jedan vedar i motivirajući štih. 


Nataša Alani je skromna, samozatajna, topla i kreativna dizajnerica nakita koja se krije iza brenda Alani’s Handmade Jewelry. Sve je počelo igrom slučaja, nakon rođenja njene kćerkice Maris. I ona je u početku, poput ostalih cura, kupovala nakit od naših brojnih kreativki. Jednom prilikom je kupila divan komplet koji je za nju bio prevelik, i tako ga je ona iz znatiželje presložila, a ostalo je povijest. 


Priča o Borboleti priča je o cjeloživotnom prijateljstvu, ljubavi i sreći, onim malim nitima koje će istkati posebne trenutke i najdražima vratiti osmjeh na lice. Riječ je o brendu koji je rođen 2012. godine i u kratkom je roku osvojio svijet.


Nadamo se da smo vam barem malo pomogli u odabiru, a na vama je samo da pronađete nešto po svom guštu.

Foto: Facebook

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE