ZTC

Može li zamah krila leptira danas učiniti dovesti do značajne promjene u budućnosti, pitaju u Letificu. Ali isto tako – daju odgovor. Apsolutno da. Doduše, više bi prigodno bilo da pitanje glasi „može li zamah krila pčele učiniti razliku,“ budući da u Letificu vrijedne pčele donose i te kakvu razliku u vaš život.

Vrijedne pčele iz Slavonije stvorile su med koji se u Velikoj Buni, u pogonu Letifica, pretvara u najukusniji namaz ili dodatak slasticama koji ste probali.

Tamara Ivančić – Ave Dulcis

Svjetsko, a naše

Mladi i kreativni tim odlučio je spojiti najbolje od dva svijeta i pružiti vam zdravo i slasno u jednom. Najbolji hrvatski med spojili su s blagotvornim namirnicama koje vam same po sebi možda i ne bi bile toliko privlačne. Ali u kombinaciji s medom, aronija, kakao, crni kim, kurkuma i orah dobivaju posebnu notu i postaju neodoljivi.

Staklenka s njihovom medenom kremom na taj način priča cijelu Letifico priču. Pokazati da zdravi izbori nisu teški i da će i najmanja promjena danas donijeti sutra velike rezultate. Tako vam predlažu da umjesto šećera, u čaj ubacite žličicu medene kreme s dodacima zbog kojih će vas vaše tijelo još više voljeti.

Vinka Trešić – Veganica.hr

Kolumne i recepti

A kako ćete sami krenuti sa svojim malim promjenama? Čitajte svaki tjedan na Stilueti nove recepte i savjete kako iskoristiti brašno badema, sikavice ili crnog kima u svojoj prehrani ili pak na koje načine vam ulja oraha, konoplje ili lješnjaka možete iskoristiti za zdravlje vaše kože i kose. Uz Letifico proizvode zaista nije teško biti fit! A dok iščekujete novosti, pripremili smo vam popust u Letifico online dućanu.

Upisom koda STILUETA dobit ćete popust na cijeli Letifico asortiman! Pratite nas, bit ćemo jako aktivni i vjerujemo – zanimljivi!

 

Renata Marvić – Life in Balance

Pripremili: Stilueta i LETIFICO

Vaši komentari