Počelo je i to dugo očekivano 21. svjetsko prvenstvo u nogometu. Tko je planirao ići u Rusiju je već tamo, a tko nije će kao i velika većina taj spektakl gledati od doma.

Hmmmm mislili ste da će ovo biti još jedan u nizu tekstova o nogometnom prvenstvu, e pa prevarili ste se. 😉 Mi žene smo jako komplicirana bića i svakom ćemo savršenstvu naći manu. Svjetsko prvenstvo je svetinja, a svetinja se ne propušta i tko to ne razumije neka ni ne pokušava. E sada, ja nisam rekla da je meni svetinja stoga ću ja za vrijeme ovog svjetskog prvenstva napraviti neke preinake po kući, neka poboljšanja u dvorištu i neka okopavanja u vrtu. Ustvari netko drugi će ih za mene napraviti.

Utakmice se moraju odgledati u miru, stoga javno kupujem mir za vrijeme utakmice sitnim popravcima po kući koji će se na ovaj način puno brže obaviti.

Nadam se da moj mužić neće pročitati ovaj tekst, ali pošto ima „nogometnu tematiku„ možda, ali možda ga ipak pročita.

E pa ovako, voljela bih znaš onu garnituru od paleta za ispred kuće, da ja u miru mogu pijuckati hladnu limunadu, i čuvati djecu dok ti gledaš svjetsko. 😉

Voljela bih i znaš barem sat vremena tu i tamo samo za mene, ali bez ikoga samo ja i nitko drugi, mijenjam jednu teknmu od 90 minuta za 60 minuta mira. 😊

Znam da osmosatno noćno spavanje ne mogu još uvijek tražiti, jer to bi bio jackpot, zadovoljit ću se popodnevnim drijemanjem od 45-60 minuta više puta tjedno, u zamjenu opet za dragocjene nogometne minute.

Evo za sada sam se samo toga sjetila, ako se i vi sjetite nekog super prijedloga za mijenjanje javite mi da ga mogu uvrstiti na listu.

Ono što je obilježilo moj tjedan osim početka svjetkog je i veliko završno druženje Atletskog kluba Kvarner na Platku gdje je moj veliki sinčić otrčao svoju prvu utrku i zaradio svoju prvu zlatnu medalju.

Moram priznati da kad su on i tata počinjali utrku da mi je dok sam ih slikala potekla suza ponosnica i radosnica. Znam da to nije bila prava trka, ali moj veliki sinčić je završio 4 poligona i utrku od cca 400 m. Da se razumijemo nije bio prvi, ali ju je istrčao do zadnjeg koraka (trka) u pratnji svog oca. Srce mi je bilo kao kuća i ta naša zlatna medalja je medalja za trud, medalja kojom smo mu poručili da se vrijedi potruditi, vrijedi sve odraditi do kraja, vrijedi uložiti trud i vrijeme u kvalitetne stvari i da, za to se dobije nagrada.

Predivno je bilo taj dan biti dio gomile divnih ljudi koji su djeci i mladima pokazali da je bitno baviti se sportom, da je bitno sudjelovati i da su to stvari kojima treba težiti.

Moj sin voli trčati i eto trčao je sa gomilom djece i roditelja i proveo divno prijepodne tamo na obroncima Platka.

Ako ikad bude osvojio zlatnu medalju, nadam se da nikad neće zaboraviti svoju prvu zlatnu medalju i da će prvenstveno znati cijeniti vrijednosti koje mu pokušavamo prenijeti.

E da i sada za kraj  za sve cure koje ne znaju ovo je raspored hrvatske repke na ovom svjetskom prvenstvu i molim vas imajte razumijevanja za svoje muškarce na te datume kad već ja nemam.

16.lipanj -21:00 Hrvatska – Nigerija

21.lipanj – 20.00 Hrvatska – Argentina

26.lipanj – 20:00 Hrvatska – Island

Volite se i grlite i možda im baš na dan tekme predložite večeru, čisto onako da zapaprite stvari. 😊

Sandra Ružić – mama dvoje djece, poduzetnica, vlasnica brenda ShivShav, veliki zaljubljenik u putovanja, kuhanje i hranu, knjige i uređenje interijera; od mene možete očekivati neočekivano, svaki dan donosi nove početke i nove prilike… život je kod mene pretežno vedar, s pokojim veselim oblačićem.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE