ZTC

Život je nekad nepredvidiv i ne znamo uvijek što nam nosi. Prije četiri godine u ovo vrijeme već su u punom jeku bile pripreme za naše vjenčanje. Kako ispričati našu priču a da ne zvučim sladunjavo i patetično?!

ZTC

Nakon godina poznanstva spojio nas je slučajno virtualni svijet i tako je to opet počelo. Došao je nenajavljen i nepripremljen u grad koji nije poznavao, samo da bi mene sreo. Nije bio siguran hoće li  mi se svidjeti, hoću li se ja svidjeti njemu, ali riskirao je. Ta njegova osobina osvojila me najviše od svega. Bio je spreman zbog mene krenuti u nepoznato i prepustiti se. Odmah sam se zaljubila. Sve ostalo je manje bitno.   

Moj sadašnji muž bio je i moja prva osnovnoškolska ljubav i moj prvi dečko. Tko je mogao znati da ćemo jednog dana dijeliti zajednički život i imati svoju malu obitelj. Nisam mogla ni sanjati da će nas život opet spojiti, a eto život piše priče ”i da mi je ko reka, ja mu ne bi virova 😊 da bit će sve šta tribam”.

Kockice su se posložile i eto početak je postao kraj i kraj se povezao s početkom, zvijezde su se složile, a i nas dvoje, i eto nas četiri godine kasnije, u braku , s dvoje djece … život je lijep.

Odlučila sam da će ovotjedna kolumna biti uranjeni poklon za godišnijcu braka. Da će ova kolumna biti posvećena tebi , tebi koji me razumiješ kada ni sama sebe ne razumijem. Koji me nasmijavaš u situacijama  u kojima  i ne bi trebao, koji me držiš za ruku kad je teško, i daš vritnjak kad se gluparim.

Hvala ti za strpljenje, za sve neprospavane sate, za svako ustajanje u pet i za svaki odlazak na posao. Hvala ti što me pazis i kad to ne zaslužujem. Hvala ti što si uvijek tu, nenametljivo, jednostavno tu, što imaš neograničeno puno strpljenja za moje mušice i što odgovoriš na sva moja postavljena pitanja.

Hvala ti što uvijek, ali baš uvijek bez pitanja i razmišljanja napraviš ono što te zamoli, hvala ti i za one stvari koje napraviš kada te ne zamolim.

Znam da je neki put potrebno puno strpljenja za mene i sve projekte i poslove koje ti naložim i predložim. Hvala ti što uveseljavaš našu djecu i mene i što si najbolji tata na svijetu.

Hvala ti što kročiš kroz ovaj život kraj mene, što si mi partner i što i one nezamislive stvari učiniš mogućima.

Zahvalna sam što sam našla najboljeg prijatelja, s kojim mogu dijeliti dobro i loše, koji mi pruža potporu i onda kada me sasvim ne razumije. Hvala ti što nas uvijek i bez pogovora stavljaš na prvo mjesto.    

                                            

Za brak je potrebno dvoje, a ja sam sigurna da je u našem braku baš to najbitnije, nas dvoje i kad je lijepo i kad je teško i kad smo ljuti jedno na drugo i kad se volimo najviše na svijetu.   

Život je protkan od svakakvih trenutaka onih lijepih i manje lijepih, ali ako ih imaš s kime podijeliti, ako imaš nekoga ko ti je partner i ko je tu bez obzira na sve i u svim uvjetima odmah je lakše.

Želim nam još mnogo zajedničkih godina , baš ovakvih kao i ove , nepredvidivih , vrckavih, šašavih, smiješnih, ponekad tužnih jer naravno da i takvih mora katkad biti.

Želim nam zajedničke pustolovine, zajednička putovanja, zajedničko otkrivanje neotkrivenog, želim nam beskrajno razumijevanje.

Volim te baš takvog kakav jesi i znam da ćeš me ubiti nakon što sve ovo pročitaš, ali baš zato te volim ♥

Sretna ti 4 godišnjica mraka , baš nam je super u tom mraku , bar se možemo neopaženo stiskati.

Sandra Ružić – mama dvoje djece, poduzetnica, vlasnica brenda ShivShav, veliki zaljubljenik u putovanja, kuhanje i hranu, knjige i uređenje interijera; od mene možete očekivati neočekivano, svaki dan donosi nove početke i nove prilike… život je kod mene pretežno vedar, s pokojim veselim oblačićem

Kancelarija bar