ZTC

Kao  što sam već i rekla ovo je jesen novih početaka. Uhvatili smo se ozbiljno posla oko WEB shopa i kroz kratko vrijeme imati ćemo web shop shivshav.hr

Jako sam ponosna na naš mali biznis koji iz dana u dana sve više i više raste. Na početku našeg poduzetničkog puta nisam znala što očekivati od svega, međutim sada dvije i pol godine kasnije zadovoljna sam gdje to sve ide. Pomalo ali sigurno specijalizirali smo se u proizvodnji baby/dječje odjeće i za uređenje dječjih interijera, sa naglaskom na kreativnim rješenjima za odlaganje igračaka, knjiga i svega onoga što nema svoje mjesto.Uređenje dječjih interijera postalo je jako zanimljivo područje i mjesto gdje roditelji mogu iskazati svoju kreativnost, te djetetu učiniti prostor za boravak što ugodnijim, zanimljivijim, ali i funkcionalnijim.

U današnjem svijetu gdje većina ljudi pati od kroničnog nedostatka vremena od neprocjenjive su važnosti stvari i usluge koje nam to vrijeme čuvaju, radi njih imamo više vremena za uživanje i bavljenje stvarima koje nas usrećuju.

Pospremanje je jedna aktivnost koja je obvezna, ali u većini slučajeva omražena aktivnost koju nitko ne voli. To je bila jedna od misli vodilja kod odabira naših proizvoda. Kako nered, koji djeca budimo realni naprave u 5 sekundi pospremiti u ne više od minute, naše vreće papirnate i platnene idealne su za pohranu ogromnih igračaka, plišanaca koji se uvijek povlače po kući i nikad nemaju svoje mjesto. Legići su također igračka koja do nedavno ni kod nas nije imala svoje mjesto. Na nagovor naših klijenata počeli smo raditi podloge za igranje, koje se pomoću špage skupe i lako se mogu objesiti na zid ili krevet ili odložiti u kutu sobe i izgledati lijepo i dekorativno, a kasnije ih lako možete razvući ako se dijete poželi ponovno igrati.

Funkcionalnost prije svega. Uređenje dječje sobice postala je prava mala umjetnost. Divim se i sama insta-mamama koje uz malo mašte i puno volje uređuju predivne interijere u kojima njihova djeca uživaju. Drago mi je da su i naši proizvodi našli mjesta u mnogim sobama, te da iz dana u dan poklanjate povjerenje nama, malom obiteljskom obrtu, koji usitinu svaki put kad vi kliknete kupi ( malo zaplešemo od sreće ) Upravo to je ona mala , ali najbitnija razlika između nas i velikih kompanija. Svjesni smo toga da se kapitalom ne možemo mjeriti s njima, ali svakako se možemo mjeriti kvalitetom, jer za naše proizvode biramo najkvalitetnije materijale , a upravo taj personalizirani pristup koji mi imamo i možemo si ga dozvoliti je ono što je naša najveća vrijednost. Kod nas vam se nikada neće javiti govorni automat koji će vam ponuditi tri opcije, a baš četvrtu koja je vama potrebna neće imati.

Razmišljajući dalje sve više sam sklona kupovanju i vjerovanju baš tim malim firmama kakva smo i mi jer znam koliko truda mi ulažemo u svoj biznis. Svaki kupac se broji i svaki je važan i bitan.

Nikada to ne treba izgubiti iz vida, te to uvijek treba njegovati. Ponekad je život toliko brz i tako se sve munjevito razvija i mijenja da je teško pohvatati konce i biti vjeran sebi. Zato sam zahvalna da još uvijek uspijem uhvatiti malo vremena i stvari sagledati i ponovno ih postaviti ka pravim ciljevima i podcrtati stvari koje želim i stvari koje ne želim .

Da odabrala sam možda teži put i grbaviji put, ali na kraju to je moj put i samo sebe mogu korigirati. I još nešto za kraj … nema krive stvari i krivog puta, ima samo pokušaja i pogreška, koje se uvijek mogu ispraviti, doraditi i poboljšati…jer život, a i posao su upravo to 😉


Sandra Ružić – mama dvoje djece, poduzetnica, vlasnica brenda ShivShav, veliki zaljubljenik u putovanja, kuhanje i hranu, knjige i uređenje interijera; od mene možete očekivati neočekivano, svaki dan donosi nove početke i nove prilike… život je kod mene pretežno vedar, s pokojim veselim oblačićem

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE