ZTC

Ritual ispijanja kave.

Da, upravo tako! Ispijanje kave nikada nije bilo zanimljivije, estetski privlačnije, ali i “medijski popraćeno”. Naime, danas bi kafići više brige trebali voditi o izgledu stolića, pribora za jelo i šalica, rose gold detaljima i cvijećem na stolu, nego samom okusu kave. No, šalu na stranu! Činjenica jest da je za nas dame, ispijanje kave jedan poseban doživljaj i pravi dnevni ritual koji držimo za svoj gušt. Bilo da kavu ispijate s prijateljicama, partnerom ili sami, bilo da pijete capucino, tursku kavu ili kavu s mlijekom, priznajte da obožavate taj poseban dio dana!

Upravo su mali užici poput ovog, oni koji uljepšavaju prije svega svakodnevicu, a ne samo Instagram profil. Vjerojatno će te se složiti, da prečesto vidimo prijateljice kako tipkaju na mobitele ili užurbano fotografiraju, umjesto da uživaju u mirisu i okusu kave i riječima druge osobe. No, što možemo, ako nam ponudite divan interijer, fotogenično posuđe i zanimljive dekoracije, ne možemo si pomoći!

Još jednom, inspirirali su nas Instagram profili naših domaćih blogerica, ali i općenito obožavateljica kave i lijepe fotografije. Često dok “šetamo” Instagramom primjećujemo sve te “nerealno” lijepe kadrove, bogate stolove, nasmijane prijateljice, najrazličitije šalice, te se osjećamo kao da smo i sami dio tog prizora. 

U moru kadrova ispijanja kave, izabrali smo nekoliko i odlučili ih podjeliti s vama… Jeste li već popile svoju dnevnu dozu kave?

@noorofmyeyes

@mojenoteimojsvijet

@majamilocanovich

@ljupka_tanevska

@ma_petite_blog

@iwaiva

@iwaiva

@ana_with_instalove

@ljupka_tanevska

@ana_with_instalove

@gingerellica

Kancelarija bar