ZTC

Sirova hrana postala je pravi trend u svijetu prehrane, slana i slatka potpuno prirodna jela u trenu su preplavila društvene mreže, a sve više ljudi uočava blagodati prirodne, organske te u ovome slučaju – sirove hrane. I sami smo sirovu hranu zavoljeli uz prefine slastice RAWSWEETS BY MIHAELA koje smo isprobali u riječkoj Manufakturi, našoj omiljenoj lokaciji kada je u pitanju domaće pripremljena zdrava hrana. Uz sada već dobro poznate slasne sirove torte, od nedavno su u ponudi i sirove čokolade te kuglice od rogača i kokosa. 

Pri pomisli na čokoladu obično zamišljamo kalorije i ne zdravu hranu, no sastav ovih proizvoda u trenu nas je razuvjerio. Naime, riječ je o čokolada koje su 100& sirove, ručno izrađene te organske. Razveselit ćete se i kada vam otkrijemo da su uz sve to i prefine! 

Dolaze u četiri različita okusa; kokos, smokva, naranča ili čista tamna, teško je izabrati favorita stoga ćete jednostavno morati barem degustirati sve. Ah, te slatke muke!

Ako ste kao i mi ljubitelji rogača, kokosa i lješnjaka onda ćete obožavati ove domaće pripremljene čoko kuglice s upravo tim sastojcima u glavnoj ulozi. Izvrstan su način da se zasladite nakon ručka ili izvor energije u međuobrocima. Zaboravite na industrijski proizvede slatkiše koji obiluju šećerima i umjetnim bojilima, vjerujte nam ovo je nešto sasvim drugačije i posebno. 

Ponovno, pravi je izazov izabrati favorita zato ćete morati sami navratiti do Manufakture na riječkoj ili opatijskoj adresi i uvjeriti se koliko su ove slastice primamljivog izgleda, ali i odličnog okusa. 

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE