skip to Main Content
MENU
Rijeka Resort ime je nove kolekcije branda My happy skirt!

Rijeka Resort ime je nove kolekcije branda My happy skirt!

Modne razglednice nove ljetne limitirane  kolekcije brenda MyHappySkirt, nazvane Rijeka Resort, snimljene su na omiljenim i atraktivnim lokacijama Riječana, popularnom Kontu, mostu nad Rječinom, te Trsatskim škalama.

Rijeka, kao prijestolnica kulture i grad multikulturalnosti, ovoga je puta odaslao modne razglednice kao poziv domaćim i stranim gostima kako bi uživali osim u ljepotama grada kroz arhitekturu, gastronomiju i povijesne priče , već i modu domaće proizvodnje.

Jedinstvena atmosfera grada, koja se osjeti  u mirisu zraka u kojem se spajaju  šuma i grote,  rijeka i more, bura i sol, slatko i slano istovremeno, prikazana je u ljetnim modelima udobnih suknji, topića i haljinica  od lana , pamuka i viskoze. Spoj jarkih boja i cvjetnih dezena,  šarenila mobilnih broševa, našivenih trakica, perja, te poplularnim ponponima u zajedničkoj kombinaciji tvore modele etno prizvuka.

Pod fotografskim klikom Mihaele Vukelić, veselo su pozirale Eleonora Glavan i Carrolina Bajrić, modeli Modne agencije glamour Tara iz Rijeke.  Za make up zadužena je bila Talijanska škola mode Callegari pod mentorstvom  Aleksandre Domijan, a  cjelokupni styling odlično se upotpunio unikatnim nakitom Ive Rak i njenog brenda Ivac Kreativac.

Modna dizajnerica i vlasnica brenda MyHappySkirt, Maja Tomažić Jakumatović, zadnje dvije godine osmišljava unikatne suknje, modne dodatke  i kreacije za jedinstvene žene  ali i muškarce. U kreativnom  studiju trgovine „Tekstila“, u Ulici Ivana Grohovca 3a u Rijeci, u sklopu secesijske zgrade, bogate povijesti i inspiracije,  svakoga tjedna nastaju unikatne suknje s jedinstvenim porukicama u kojima uživaju domaći i strani posjetioci grada na Rječini.

MyHappySkirt su sretne suknje za sretne ljude.

Hello from RijekaResort!

IZVOR:PR

 

Vaši komentari
Back To Top