ZTC

Modne razglednice nove ljetne limitirane  kolekcije brenda MyHappySkirt, nazvane Rijeka Resort, snimljene su na omiljenim i atraktivnim lokacijama Riječana, popularnom Kontu, mostu nad Rječinom, te Trsatskim škalama.

Rijeka, kao prijestolnica kulture i grad multikulturalnosti, ovoga je puta odaslao modne razglednice kao poziv domaćim i stranim gostima kako bi uživali osim u ljepotama grada kroz arhitekturu, gastronomiju i povijesne priče , već i modu domaće proizvodnje.

Jedinstvena atmosfera grada, koja se osjeti  u mirisu zraka u kojem se spajaju  šuma i grote,  rijeka i more, bura i sol, slatko i slano istovremeno, prikazana je u ljetnim modelima udobnih suknji, topića i haljinica  od lana , pamuka i viskoze. Spoj jarkih boja i cvjetnih dezena,  šarenila mobilnih broševa, našivenih trakica, perja, te poplularnim ponponima u zajedničkoj kombinaciji tvore modele etno prizvuka.

Pod fotografskim klikom Mihaele Vukelić, veselo su pozirale Eleonora Glavan i Carrolina Bajrić, modeli Modne agencije glamour Tara iz Rijeke.  Za make up zadužena je bila Talijanska škola mode Callegari pod mentorstvom  Aleksandre Domijan, a  cjelokupni styling odlično se upotpunio unikatnim nakitom Ive Rak i njenog brenda Ivac Kreativac.

Modna dizajnerica i vlasnica brenda MyHappySkirt, Maja Tomažić Jakumatović, zadnje dvije godine osmišljava unikatne suknje, modne dodatke  i kreacije za jedinstvene žene  ali i muškarce. U kreativnom  studiju trgovine „Tekstila“, u Ulici Ivana Grohovca 3a u Rijeci, u sklopu secesijske zgrade, bogate povijesti i inspiracije,  svakoga tjedna nastaju unikatne suknje s jedinstvenim porukicama u kojima uživaju domaći i strani posjetioci grada na Rječini.

MyHappySkirt su sretne suknje za sretne ljude.

Hello from RijekaResort!

IZVOR:PR