Vrijeme blagdana polako nam se bliži, a adventsko raspoloženje u Rijeci započinje humanitarnom akcijom “Rijeka dobrih želja”, 30.11.2017. i 01.12.2017. Na riječkom Korzu svojim ćete  prilogom moći podržati sportske programe Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke, kupnjom “Kuglica dobrih želja”.

Akciju su pokrenule i organizirale prošle 2016. godine Karla Pavlović i Lea Radošević, studentice biotehnologije, a ove 2017. godine Humanitarna akcija se nastavlja u proširenom smislu te će se provesti u suradnji sa Sportskim savezom osoba s invaliditetom Grada Rijeke za kojega će i biti namijenjena prikupljena sredstva.


Građani će tijekom akcije moći donirati 20,00 kn u kućici na Korzu (ispred bivše zgrade Pošte), a zauzvrat će dobiti kuglicu u koju će moći napisati svoju božićnu poruku ili želju, a potom kuglicu objesiti na bor na Korzu.

Naziv humanitarne akcije “Rijeka dobrih želja” nije odabran samo zato jer se ona odvija u Rijeci, već stoga što ona nosi određenu simboliku budući da će se želje građana, poput nabujale rijeke, proširiti gradskim prostorom, pa i šire.

Predivna inicijativa koja će zasigurno naići još jednom na veliko odobravenje i simpatije građana. 

Pripremila: Stilueta
Izvor:  Facebook event Humanitarna akcija Rijeka dobrih želja

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE