ZTC

U četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta uživo dobili smo još dvoje finalista. Pavao Anić osvojio je najveći broj glasova gledatelja te se plasirao direktno u finale, a žiri je morao odlučiti između drugog i trećeplasiranog, odnosno između Nine Jugo i Marina Čačije te Paule Ribić, no glasovanje žirija je bilo izjednačeno pa su u finale prošli Nina i Marin s prednošću od  755 glasova publike.

Strastveni pjevač sevdaha Pavao Anić još jedanput svojim nastupom zapalio je cijeli studio i prenio neviđenu energiju.“Oduševio si nas prošli put sa svojom emocijom. Imaš nešto što je za sevdah, emocija je za sevdah potrebna, i ti to stvarno imaš! Ja bih tebe samo slušao”, rekao mu je Janko, a Martina je komentirala: „Razmišljam kako da izgovorim ono što mi ide kroz misli, a da ostanem korektna. Ako izuzmemo tvoj hendikep i promatramo kao osobu koja vidi, u apsolutno ćemo te u istoj mjeri moći komplimentirati. Upravo zbog činjenice što ne vidiš glazbu drugačije vidiš i čuješ i u odnosu na nas si blagoslovljen!“ Davor je odlučio komentirati njegovo sviranje te je zaključio kako mu sviranje u potpunosti opisuje karakter. „Pjevao si jednu prekrasnu, vrlo tužnu i emotivnu pjesmu. A kad ti izvodiš takvu pjesmu, ja sam jako vesela i sretna. Izazvao si mi takvu radost večeras. Obožavam vibrato i triler u tvom glasu. Kombinacija sviranja i pjevanja je jedan pravi supertalent. Savršeno!” poručila mu je Maja.

Talentirani plesači Nina Jugo i Marin Čačija priredili su pravi spektakl – plesnu koreografiju u bazenu vode te oduševili žiri i publiku u studiju.  Iako je prvo istaknula da je plesnih koraka bilo više na audicijskom nastupu, svoje oduševljenje Maja ipak nije mogla sakriti. „Apsolutno se divim hrabrosti i ovo što ste izveli bi nama bilo teško i na suhome. Imate pritisak javnosti, ja vam se divim i moram priznati da je izgledalo stvarno zapanjujuće.“ poručila im je Maja, a Davor je dodao: „Prvi dio me apsolutno očarao, što se tiče drugog dijela, sve je to bilo u redu, ali malo se razvodnilo. Ja bih vas volio vidjeti dalje.“ Janko je također bio oduševljen njihovim nastupom, a Martina im je poručila: „Ja sam u nekoliko navrata gledala ples u vodi i s vodom, meni se to osobno jako sviđa. Marin je otpočetka ukrao pažnju. Marine, ti si to vrlo uspješno učinio, ja sam iskreno uživala gledajući te.“

Plesni nastup za pamćenje s puno emocija! Preostaje nam navijati za naš riječki tim u finalnoj emisiji popularnog showa!

Pripremila: Stilueta

Foto: Nova TV PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE