ZTC

Posebno nam je drago kada možemo najaviti još jedan “art event” u gradu. Riječki Cukarikafe (Trg Julija Klovića 4, Rijeka) će ovog četvrtka, 21. lipnja biti domaćin nove izložbe. Ovo je izvrstan prijedlog za ljetno poslijepodne jer šarmantan Cukarikafe ugošćuje šarmantu umjetnicu Katarinu Zaraj i njezine prešarmantne slike ovog četvrtka s početkom u 19 sati.

Sigurni smo da će i vas šarmirati na umjetničkoj sceni prepoznatljiv happy colorful ZaRaj Art izričaj, a u njemu možete uživati dva tjedna. Osjetite pozitivnu energiju koja pršti iz ZaRaj Art slika. Izložba je prodajnog karaktera pa odaberite nešto što će uljepšati i vaš svijet.

ZaRaj Art je prepoznatljivo mjesto veselih art druženja u Opatiji, a mi jedva čekamo druženje u Rijeci sa ZaRajartovcima za koja svi kažu da su nezaobravna. Provjerimo zajedno i „bacimo oko“ na novo šareno Cukrovo ruho. Iz Cukarikafea poručuju da će sada gušt ispijanja omiljene kavice, limunade,… biti istinski užitak i osvježenje za dušu i tijelo u ukrašenom Curkriću.

Cukarikafe 21. lipnja s početkom u 19 sati!

Foto: PR
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE