Imate plan za četvrtak? Ukoliko nemate, mi imamo najbolji plan za vas. Cukaikafe, jedna od najšarmantnijih riječkih adresa ugostit će ovoga četvrtka, 11.05.,  s početkom u 19h otvorenje zajedničke izložbe poznatog branda Mašnica najpoznatijeg po personaliziranim rokovnicima i uspješnoj poslovnoj priči iza koje stoje majka i kći, Renata i Ivana Vokal  te  nakita Zlatna kiša koji s velikom ljubavlju i nepresušnom kreativnošću stvara Tea Lubina Tomašević.

Izložba će biti otvorena dva tjedna i imat će tri postava: wedding, gifts i posebna suradnja dva poznata hrvatska branda kojima je ovo prvo predstavljanje ovakve vrste pred riječkom publikom.

Pozivamo vas da dođete, uživate u opuštenoj večeri, iako nije prodajnog karaktera, radit će se predbilježbe,  a idealna je prilika da ove tri vrijedne dame pitate sve što ih zanima i upoznate tko stoji iza dizajna s domaćim potpisom.

Nije tajna da Mašnicu i Zlatnu kišu volimo i dugo pratimo no kad je temelj rada kvaliteta, toplina, profesionalnost i kreativnost teško je ne zavoljeti brandove i ne pratiti s užitkom njihov rast i razvoj, stoga se ovom četvrtku posebno veselimo!

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE