AVON

Ispred objektiva talentirane Maje Stevanović odigrao se prekrasan beauty editorijal MIST za koji je zaslužna perspektivna make up artistica Tena Cvitanović. Tea Mlinarić i Bianka Levicki iz agencije Tijara Model Managment utjelovile su idealne muze te spoj različitosti dvije djevojke sa ljepotom i stavom u editorijalu koji je inspiriran wet lookom koji je jako popularan u svijetu make up-a.

Tena Cvitanović  je blago konturirala lica modela pomoću Dual Glo sticka za konturiranje, a oči im je pripremila za avangardni make up s Photo Focus primerom. Koristeći Color Icon paletu sjenila u nijansi Tunnel Vision stvorila je dramatični look na očima, te ga dodatno istaknula nanošenjem tankog sloja Mega Slicks sjajila za usne u nijansi Crystal Clear.

Korišteni su proizvodi WET N WILD CROATIA dok Tenu i njezine radove može te pratiti putem Facebook stranice RUBINASTA MAKE UP

ZTC

Volimo entuzijazam i spojeve kvaliteta mladih osoba, a ova riječka priča pokazatelj je da talent i dobra volja mogu stvoriti priče koje mogu parirati svjetskim uspješnicama, čestitamo!

Pripremila: Marija Mažar