skip to Main Content
MENU
Riječki beauty editorijal  MIST ispred objektiva Maje Stevanović

Riječki beauty editorijal MIST ispred objektiva Maje Stevanović

Ispred objektiva talentirane Maje Stevanović odigrao se prekrasan beauty editorijal MIST za koji je zaslužna perspektivna make up artistica Tena Cvitanović. Tea Mlinarić i Bianka Levicki iz agencije Tijara Model Managment utjelovile su idealne muze te spoj različitosti dvije djevojke sa ljepotom i stavom u editorijalu koji je inspiriran wet lookom koji je jako popularan u svijetu make up-a.

Tena Cvitanović  je blago konturirala lica modela pomoću Dual Glo sticka za konturiranje, a oči im je pripremila za avangardni make up s Photo Focus primerom. Koristeći Color Icon paletu sjenila u nijansi Tunnel Vision stvorila je dramatični look na očima, te ga dodatno istaknula nanošenjem tankog sloja Mega Slicks sjajila za usne u nijansi Crystal Clear.

Korišteni su proizvodi WET N WILD CROATIA dok Tenu i njezine radove može te pratiti putem Facebook stranice RUBINASTA MAKE UP

Volimo entuzijazam i spojeve kvaliteta mladih osoba, a ova riječka priča pokazatelj je da talent i dobra volja mogu stvoriti priče koje mogu parirati svjetskim uspješnicama, čestitamo!

Pripremila: Marija Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top