skip to Main Content
MENU
Riječke manekenke posjetile ZTC uoči modne revije CITY 45 20!

Riječke manekenke posjetile ZTC uoči modne revije CITY 45 20!

Pripreme za modnu reviju CITY 45 20  posljednjih su tjedana u punome jeku. Uoči samog događanja riječke manekenke, Sanja Dobrić i Eleonora Žunić, posjetile su ZTC koji i ove godine nastavlja suradnju te kao ponosni sponzor manifestacije podupire modu u Rijeci. 

Kupovina u riječkoj trgovačkoj oazi ZTC uvijek je poseban užitak, no u ljetnim mjesecima postane još slađa. Naime, vrijeme je sezonskih sniženja, odličnih ulova i nagrada – dodatan razlog da ljetnu vrućinu izbjegnete u ugodnom klimatiziranom centru. Prilika je to da se konačno kupi onaj dugo željeni komad odjeće/obuće ili razveseli članove obitelji. S izloga Zapadnog trgovačkog centra Rijeka smiješe se natpisi koji volimo: Popusti, Sniženja, Sale, Saldi, Akcije…

Naše su djevojke posjetile brojne trgovine i pronašle sve što im je potrebno kako bi se pripremile za današnju modnu reviju.

Otkrile su nam da su vrlo zadovoljne kupnjom: “Popusti su odlični, a izbor je velik. Što više poželjeti?”, uz smijeh otkriva manekenka Sanja Dobrić. 

Proizvodi za njegu tijela i kose, preparati za šminkanje, odgovarajuća  obuća, modni dodaci – baš sve što bi im moglo zatrebati uoči velikog modnog spektakla na Trsatskoj gradini djevojke su pronašle upravo u ZTC-u.

Također, sudjelovale su i u nagradnoj igri  „5 za 5“ – 5 nagrada za 5 godina vjernosti. Nagradna igra u tijeku je čitavo ljeto, stoga do 28.8. možete sudjelovati i vi te osvojiti brojne nagrade. Natuknut ćemo vam samo da je glavna nagrada sedmodnevno krstarenje za dvije osobe! San snova za kraj ljeta, zar ne? Pobriniti se da svoj kupon, pridobiven kupnjom u centru, ubacite u odgovarajuću kutiju na INFO pultu i čvrsto prekrižite prste – možda baš vi osvojite nagradu!

I ne zaboravite, večeras se vidimo u 20.30. na prekrasnoj Trsatskoj gradini, ovoga puta okupanoj modnim sjajem dugoočekivane manifestacije CITY 45 20.

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top