ZTC

Pripreme za modnu reviju CITY 45 20  posljednjih su tjedana u punome jeku. Uoči samog događanja riječke manekenke, Sanja Dobrić i Eleonora Žunić, posjetile su ZTC koji i ove godine nastavlja suradnju te kao ponosni sponzor manifestacije podupire modu u Rijeci. 

Kupovina u riječkoj trgovačkoj oazi ZTC uvijek je poseban užitak, no u ljetnim mjesecima postane još slađa. Naime, vrijeme je sezonskih sniženja, odličnih ulova i nagrada – dodatan razlog da ljetnu vrućinu izbjegnete u ugodnom klimatiziranom centru. Prilika je to da se konačno kupi onaj dugo željeni komad odjeće/obuće ili razveseli članove obitelji. S izloga Zapadnog trgovačkog centra Rijeka smiješe se natpisi koji volimo: Popusti, Sniženja, Sale, Saldi, Akcije…

Naše su djevojke posjetile brojne trgovine i pronašle sve što im je potrebno kako bi se pripremile za današnju modnu reviju.

Otkrile su nam da su vrlo zadovoljne kupnjom: “Popusti su odlični, a izbor je velik. Što više poželjeti?”, uz smijeh otkriva manekenka Sanja Dobrić. 

Proizvodi za njegu tijela i kose, preparati za šminkanje, odgovarajuća  obuća, modni dodaci – baš sve što bi im moglo zatrebati uoči velikog modnog spektakla na Trsatskoj gradini djevojke su pronašle upravo u ZTC-u.

Također, sudjelovale su i u nagradnoj igri  „5 za 5“ – 5 nagrada za 5 godina vjernosti. Nagradna igra u tijeku je čitavo ljeto, stoga do 28.8. možete sudjelovati i vi te osvojiti brojne nagrade. Natuknut ćemo vam samo da je glavna nagrada sedmodnevno krstarenje za dvije osobe! San snova za kraj ljeta, zar ne? Pobriniti se da svoj kupon, pridobiven kupnjom u centru, ubacite u odgovarajuću kutiju na INFO pultu i čvrsto prekrižite prste – možda baš vi osvojite nagradu!

I ne zaboravite, večeras se vidimo u 20.30. na prekrasnoj Trsatskoj gradini, ovoga puta okupanoj modnim sjajem dugoočekivane manifestacije CITY 45 20.

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE