ZTC

Mephisto je francuski brend  koji svoje cipele naziva „najfinijim cipelama na svijetu“ jer je svaki komad izrađen od najfinije kože bojane prirodnim bojilima i od 100% prirodnog pluta. Udobnost je nenadmašna te ultralagani gumeni potplat savršeno amortizira udarce prilikom hodanja. Mephistove cipele dizajnirane su da vam pristaju bolje od bilo kojih cipela koje ste do sada isprobali, jer ako ne možete pronaći odgovarajuću veličinu oni će prekrojiti cipelu po vašoj mjeri.

Spremili su i novu ljetnu kolekciju, a posebnu pažnju posvetili su natikačama. Natikače su najpopularniji oblik obuće koja se sada nosi zbog svoje praktičnosti i udobnosti ali i prekrasnog dizajna. Mephisto natikače su dizajnirane u skladu s najnovijim trendovima te privlače pažnju prekrasnim bojama, glamuroznim metalik efektom i zanimljivim uzorcima.

Riječke blogerice Karla Jokić i Ester Gallo su posjetile Mephisto u centru Rijeke i uživale u isprobavanju nove kolekcije natikača koje odišu kvalitetom i stilom. Karla Jokić je mlada beauty blogerica koja njeguje jednostavan, ali vrlo sofisticiran i profinjen stil. Karla voli pastelne boje kojima unosi dodatnu dozu eleganciju u svoj stil. Suprotnost Karli je naša draga Ester Gallo – tajnica predstojnika klinike za dentalnu medicinu i pobjednica prvog izbora za najBlogericu održanog u organizaciji Tower Centra Rijeka. Ona, za razliku od Karle njeguje zaigrani modni stil s šarenim bojama i raznolikim detaljima koji joj savršeno pristaju. Ester je velika zaljubljenica u modu, žena srednjih godina koja poručuje svima da se posvete sebi i pokažu svoju kreativnost jer godine nisu prepreka za to.

Karla i Ester su pravi primjer kako je raznolikost najvažnija te kako svaka osoba svoj stil mora prilagoditi prvenstveno sebi i svojim potrebama kako bi se ugodno osjećala. Karlu i Ester možete pratiti na službenim Instagram profilima:  Karla i Ester

Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“. Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u Rijeci na adresi Korzo 11, te u trgovinama u Zagrebu i Splitu i na web-shopu www.shoes.hr.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE