skip to Main Content
MENU
Riječka promocija knjige  Tanje Džido “Budi Shhhefica svog života”

Riječka promocija knjige Tanje Džido “Budi Shhhefica svog života”

Tanja Džido svojom životnom pričom inspiracija je mnogima. Osnivačica portala Shhhefica oduševljava projektima kao i iskrenim kolumnama u kojima progovara o karijeri, životu, usponima i padovima i ono najbitnije, daje savjete kako pronaći svoj poziv i živjeti ga u punini.

Tanja je svoje iskustvo objedinila u knjigu Budi Shhhefica svog života koja je u kratko vrijeme pronašla svoj put do ciljane publike. Na riječkoj promociji pridružile su joj se i zanimljive sugovornice, a sve zajedno poslale su jasnu poruku: Usudite se slijediti svoje snove. 

Ivana Grabar, osnivačica portala PINK PEN i autorica ispričala je svoju priču te otkrila okupljenima koliko dugo piše, što ju je potaklo da svoja iskustva počne zapisivati i kako joj je ispunjena i sretna danas jer radi svoj posao,  a najvećim uspjehom smatra svoju kćer.

Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske otkrila je sve o svom putu ka prestižnoj tituli. Tea je oduševila skromnošću i istaknula kako su je roditelji učili od malena da su svi ljudi isti, te je i nakon izbora ostala apsolutna ista osoba kao i prije.

Naša urednica Marija Mažar vratila se u karijerne početke i podijelila svoja iskustva, zahvalila je Tanji na nesebičnom radu i čestitala na velikom uspjehu, upravo je u njezinoj emisiji inspiraONA na TV Istri Tanja ekskluzivno najavila knjigu,  a samo par mjeseci kasnije riječka promocija knjige opet je spojila ove dame.

Tanja Džido poduzentica je na koju se ugleda mladi val poduzetnica koje su tek uskočile u ponekad ludi poduzetnički vlak kao i poduzetnice koje se već dugo voze i treba im osvježenje. Tanja je autentična, iskrena, pronicljiva i proaktivna,  ova Shhhefica nije stroga, samozatajna, nedodirljiva, kako je spomenula cilj joj je stvoriti drugu sliku “šefice” ona koja dijeli znanja, ona koja stvara, koja daje i prima te je okružena sličnima sebi.

Upravo zato ovu knjigu preporučamo svima, puna je savjeta, dobrih ideja, inspiracije i života!

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
Back To Top