ZTC

Tanja Džido svojom životnom pričom inspiracija je mnogima. Osnivačica portala Shhhefica oduševljava projektima kao i iskrenim kolumnama u kojima progovara o karijeri, životu, usponima i padovima i ono najbitnije, daje savjete kako pronaći svoj poziv i živjeti ga u punini.

Tanja je svoje iskustvo objedinila u knjigu Budi Shhhefica svog života koja je u kratko vrijeme pronašla svoj put do ciljane publike. Na riječkoj promociji pridružile su joj se i zanimljive sugovornice, a sve zajedno poslale su jasnu poruku: Usudite se slijediti svoje snove. 

Ivana Grabar, osnivačica portala PINK PEN i autorica ispričala je svoju priču te otkrila okupljenima koliko dugo piše, što ju je potaklo da svoja iskustva počne zapisivati i kako joj je ispunjena i sretna danas jer radi svoj posao,  a najvećim uspjehom smatra svoju kćer.

Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske otkrila je sve o svom putu ka prestižnoj tituli. Tea je oduševila skromnošću i istaknula kako su je roditelji učili od malena da su svi ljudi isti, te je i nakon izbora ostala apsolutna ista osoba kao i prije.

Naša urednica Marija Mažar vratila se u karijerne početke i podijelila svoja iskustva, zahvalila je Tanji na nesebičnom radu i čestitala na velikom uspjehu, upravo je u njezinoj emisiji inspiraONA na TV Istri Tanja ekskluzivno najavila knjigu,  a samo par mjeseci kasnije riječka promocija knjige opet je spojila ove dame.

Tanja Džido poduzentica je na koju se ugleda mladi val poduzetnica koje su tek uskočile u ponekad ludi poduzetnički vlak kao i poduzetnice koje se već dugo voze i treba im osvježenje. Tanja je autentična, iskrena, pronicljiva i proaktivna,  ova Shhhefica nije stroga, samozatajna, nedodirljiva, kako je spomenula cilj joj je stvoriti drugu sliku “šefice” ona koja dijeli znanja, ona koja stvara, koja daje i prima te je okružena sličnima sebi.

Upravo zato ovu knjigu preporučamo svima, puna je savjeta, dobrih ideja, inspiracije i života!

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE