ZTC

Nikolina Tomljanović svoju je karijeru započela u Putokazima, zatim u grupi E.N.I. koja je proslavila nedavno 20 godina rada, a prije nekoliko godina napravila je velik iskorak krenuvši u solo karijeru! Od tada niže izvrsne solo pjesme i koncerte u kojima uvijek s veseljem uživamo.

Nikolina je nedavno objavila svoj novi singl “Daleko” autorice Uršule Tolj. Inspiracija za pjesmu je ljubav, a ona je ujedno i prema riječima autorice i tužna i sretna pjesma koja govori o prvoj ljubavi koja je možda preolako bila odbačena, a opet s druge strane sretna jer se pamti i ostaje u nama zauvijek.

Pjesma “Daleko” dobila je i svoju video verziju. Savršene kadrove koji su se odlično uklopili u ovu ljubavnu priču pronašli su u Parku prirode Učka.

Nikolina će s pjesmom “Daleko” sudjelovati 18. kolovoza na ovogodišnjim 21. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, ali i privodi kraju svoj prvi samostalni album koji će ugledati svjetlo dana na jesen.

Svoj doprinos u stvaranju pjesme dali su Joško Serdarević – bubanj, Darko Terlević – harmonika i synth, Matej Zec – gitare, ukulele, bas gitara, klavir, lap steel. Autor glazbe je Damir Bačić,  autorica teksta Uršula Tolj, producent i aranžer je Matej ZecRedateljica spota je Kristina Barišić, iza kamere se našao  Sanjin Stanić te asistent Filip DorićZa make up je zaslužna Mimoza Berisha, a za frizuru frizerski salon Alexandra.

Foto: screenshot video spota “Daleko”

Pripremila: Stilueta