ZTC

U Rijeci smo otkrili novu “mirisnu” oazu pod nazivom House Of Candles. Instantno su nas privukli prekrasnim proizvodima, ali i vizijom koju imaju. Svaka svijeća predstavlja spoj njihove dvije ljubavi: svijeća i kristala, koje svojom svjetlopću krase zidove i potpuno tihom energijom ispunjavaju domove.  Osnivači House of candles su Tamara Lović i Barbara Lović.  Još od malena, Tamarini najbolji prijatelji bili su kamenčići koji su ispunjavali njene džepove, dok je Barbara uvijek sanjala o svijetlima što se naziru daleko u daljini…

Upitali smo se kako je nastao ovaj zanimljivi brend?

Postoji jedna izreka „Pazi što želiš jer bi ti se to moglo i ostvariti“ 

Pa krenimo… Naše domove oduvijek su krasila svijetla svijeća koja su obasjavale zidove i potpuno tihom energijom ispunjavale naše domove.

Nakon dugogodišnjeg rada na sebi samima i s velikom željom da svijet postane bolje mjesto, jednostavno nam se dogodio „klik“ te smo željeli spojiti  dvije velike ljubavi; svijeće i kristale. Nakon što smo postali certificirani treneri osobnog rasta i razvoja po učenju All level healing™ tehnike, koja je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika intuitivnog razvoja, iscjeljivanja i manifestiranja, željeli smo svijeću ispuniti ljubavlju, pozitivnim mislima i kreativnom energijom. Tada se rodila ta ideja koja u sebi nosi snagu i ispunjava  našu želju; učiniti svijet ljepšim mjestom. Riječ je o energetiziranim svijećama All level healing tehnikom™ koje služe za balansiranje kako energije u tijelu, tako i u prostoru. Svijeće su izrađene od eko parafina (parafin koji je najmodernijom tehnologijom očišćen od mogućih potencijalnih štetnosti), eko boja, eteričnih ulja i kristala.

Bazirane su po čakrama te služe za balansiranje istih. Svaka svijeća u sebi sadrži neopisivu količinu ljubavi i zadatak joj je prepoznati svog novog vlasnika, kojem će donijeti svijetlost koja će ispuniti cijelo njegovo biće. 

Koja je vaša vizija?

Smatramo da svojim mislima i svojim osjećajima stvaramo naš svijet, svijet koji se zove Život. U kojem nam je uvijek dana sloboda izbora; želimo li razmišljati na pozitivan način, želimo li imati snagu nad našim emocijama, želimo li biti sretni jer sreća je naša osobna stvar. U današnjem vremenu uvijek smo ili u prošlosti ili maštamo o budućnosti, a propuštamo taj sadašnji trenutak u kojem se nalazi sva moć i naš izbor koji nas vodi ka sreći nas samih.
Osjetimo svjetlost – osjetimo svjetlost, osjetimo energiju koja ispunjava nas same, osjetimo energiju koja ispunjava naše svijeće, osjetimo svjetlost koja prožima naše cijelo biće, osjetimo svjetlost koja nosi radost!

Putovanje može početi! Oooo da, putovanje zaista može početi. Putovanje koje nas vodi prema otkrivanju nas samih, otkrivanju naših davno zaboravljenih razloga zbog kojih je važno biti, postojati…

 HOUSE OF CANDLES


Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE